AB_ProVia_23.jpg
Vidövägen 51, 663 34 Skoghall, Sverige
51 Vidövägen Värmlands län 663 34 SE

AB ProVia har som målsättning att förse marknaden med varor av hög kvalitet. Produkterna skall höja säkerheten, underlätta hantering och sänka kostnaderna vid drift och anläggning av gator, vägar och liknande miljöer. Produkternas utformning/framställning skall influeras av ett starkt miljötänkande. Vi skall vara flexibla ifråga om utveckling och trafiksäkerhet. Vi skall växa med marknadens krav och anpassa produktionen successivt för att verka på lång sikt.

Gör det säkrare för personalen att arbeta på olycksplatsen.

Antal anställda:
12
Grundat år:
1971
Omsättning:
50 MSEK
VD:
Lisa Nagy
Kontaktperson:
Säljavdelningen (Tfn 054-512130)
RESQ_23.jpg
Nolgårdsvägen 5, 663 41 Hammarö, Sverige 3.13 km

ResQ Sweden erbjuder professionell utrustning, service och utbildning för livräddningsarbete i och vid vatten. Med över 15 års branscherfarenhet och goda erfarenheter av professionell dykning så vet vi vad som förväntas av oss och våra produkter. 

NYHET! Vi är nu även distributör av skyddshjälmarna Manta MH3 och MH4.

Vi arbetar återkommande med flera räddningstjänster över hela landet och har en auktoriserad serviceverkstad där vi genomför alla typer av lagningar på torrdräkter och flytvästar. 

http://www.rescue.se   http://www.rescuehelmets.se

VD:
Kalle Lang
BGG_Service_23.jpg
Kvarntorpsvägen 5, 671 34 Arvika, Sverige 58.99 km

Våra Lastväxlartankar & Räddningsfordon är kundanpassade och skräddarsys efter kundens behov. Vår vision ligger i att kunna göra alla sorters räddningsuppdrag säkrare och lättare.

Detta genom att erbjuda våra kunder en top kvalitet av produkter som anpassas efter deras krav och önskemål säkerställer vi tillsammans en säkrare morgondag.

Våra arbetsområden innefattar: Industri arbeten, kundanpassade lastväxlar enheter, kundanpassade räddningsfordon & personal uthyrning.

Vi är din svenska återförsäljare av: One Seven, CET, Resqtec samt Elkhartbrass. Vi har skumkoncentrat i fluorfria alternativ: A-skum Fluorinfri • B-skum Fluorinfri • B-AR Skum 

Resqtec utrustning: Cribb block, stöttor, luftkuddar mm. Under utveckling: Klass 3 bensin driven motorspruta. Viktmål 270 kg.

Anders Martinsson, 070-269 54 80, anders@bgg-service.se

Melvin Martinsson, 070-586 82 69, melvin@bgg-service.se 

VD:
Anders Martinsson
Baltic_23.jpg
Industrivägen 7, Älgarås, Sverige 74 km

Baltic är ett svenskt företag som har tillverkat flytvästar och sjösäkerhetsprodukter för aktiviteter på vatten sedan 1977. I över 40 år har vi på Baltic levt efter filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalité och funktion om man skall göra marknadens säkraste produkter. Idag gör vi flytvästar och sjösäkerhetsprodukter både för professionell användare så väl som för fritidsbruk och vi ser det som vår viktigaste uppgift att rädda liv.
Det är denna filosofi som har gjort oss till Europas största tillverkare av flytvästar, med återförsäljare i över 50 länder. 

VD:
Johan Lövqvist
Visar 3 resultat