BGG_Service_23.jpg
Kvarntorpsvägen 5, 671 34 Arvika, Sverige
5 Kvarntorpsvägen Värmlands län 671 34 SE

Våra Lastväxlartankar & Räddningsfordon är kundanpassade och skräddarsys efter kundens behov. Vår vision ligger i att kunna göra alla sorters räddningsuppdrag säkrare och lättare.

Detta genom att erbjuda våra kunder en top kvalitet av produkter som anpassas efter deras krav och önskemål säkerställer vi tillsammans en säkrare morgondag.

Våra arbetsområden innefattar: Industri arbeten, kundanpassade lastväxlar enheter, kundanpassade räddningsfordon & personal uthyrning.

Vi är din svenska återförsäljare av: One Seven, CET, Resqtec samt Elkhartbrass. Vi har skumkoncentrat i fluorfria alternativ: A-skum Fluorinfri • B-skum Fluorinfri • B-AR Skum 

Resqtec utrustning: Cribb block, stöttor, luftkuddar mm. Under utveckling: Klass 3 bensin driven motorspruta. Viktmål 270 kg.

Anders Martinsson, 070-269 54 80, anders@bgg-service.se

Melvin Martinsson, 070-586 82 69, melvin@bgg-service.se 

Antal anställda:
7
Grundat år:
1999
Omsättning:
10–12 MSEK
VD:
Anders Martinsson
Försäljningschef:
Melvin Martinsson
Huvudägare:
Anders Martinsson
Kontaktperson:
Anders Martinsson, Melvin Martinsson
AB_ProVia_23.jpg
Vidövägen 51, 663 34 Skoghall, Sverige 58.99 km

AB ProVia har som målsättning att förse marknaden med varor av hög kvalitet. Produkterna skall höja säkerheten, underlätta hantering och sänka kostnaderna vid drift och anläggning av gator, vägar och liknande miljöer. Produkternas utformning/framställning skall influeras av ett starkt miljötänkande. Vi skall vara flexibla ifråga om utveckling och trafiksäkerhet. Vi skall växa med marknadens krav och anpassa produktionen successivt för att verka på lång sikt.

Gör det säkrare för personalen att arbeta på olycksplatsen.

VD:
Lisa Nagy
RESQ_23.jpg
Nolgårdsvägen 5, 663 41 Hammarö, Sverige 60.67 km

ResQ Sweden erbjuder professionell utrustning, service och utbildning för livräddningsarbete i och vid vatten. Med över 15 års branscherfarenhet och goda erfarenheter av professionell dykning så vet vi vad som förväntas av oss och våra produkter. 

NYHET! Vi är nu även distributör av skyddshjälmarna Manta MH3 och MH4.

Vi arbetar återkommande med flera räddningstjänster över hela landet och har en auktoriserad serviceverkstad där vi genomför alla typer av lagningar på torrdräkter och flytvästar. 

http://www.rescue.se   http://www.rescuehelmets.se

VD:
Kalle Lang
Pioner_Boat_23.jpg
Holtermoen 12, 1940 Bjørkelangen, Norge 63.13 km

Pioner-båtarna har konstruerats och tillverkats i Norge sedan 1959 vid vår fabrik i Björkelangen. Sedan dess har över 400 000 båtar sålts världen över. Båtarna rotations-gjuts i polyetylen, ett mycket robust material med UV-stabilisator. Båtarna gjuts i ett stycke och tål stötar och slag, stora temperaturskillnader och solljus. Båtarna fordrar minimalt med underhåll och har lång livslängd samt är tredjepartscertifierade. Tillsammans med våra återförsäljare av Pioner erbjuder vi kompletta båtpaket för proffsanvändare.

Många räddningstjänster i Norden och Europa använder idag våra båtar i sin verksamhet. Modellen Pioner Multi, med stor lastförmåga och öppningsbar för, lämpar sig utmärkt för räddningsuppdrag. Längd: 530 cm, bredd: 215 cm, bredd bogport: 92 cm, lastkapacitet: 915 kg, motor: 70-80 HK. 

Visar 3 resultat