BGG_Service_22.jpg
Kvarntorpsvägen 5, 671 34 Arvika, Sverige
5 Kvarntorpsvägen Värmlands län 671 34 SE

Svensk återförsäljare av: One Seven system, Fluorfri skumvätska till One Seven system, Motorsprutor från CET och egentillverkade. Resqtec material så som cribb block, stöttor lyftkuddar mm.

Tillverkning av. Lastväxlar tankar 7-15 kubik. Skogsbrand tankar med plats för fyrhjuling och släp. Uppdatering av äldre brandbilar ombyggnad av äldre brandbilar mm. Personaluthyrning. Underhållsrelaterad service på fabriker, stegbilar och brandbilar mm.

Antal anställda:
7
Grundat år:
1999
Omsättning:
10–12 MSEK
VD:
Anders Martinsson
Styrelseordförande:
Bo-Göran Gustafsson
Försäljningschef:
Melvin Martinsson
Huvudägare:
Anders Martinsson
Kontaktperson:
Anders Martinsson, Melvin Martinsson
ProVia_22.jpg
Vidövägen 51, 663 34 Skoghall, Sverige 58.99 km

AB ProVia har som målsättning att förse marknaden med varor av hög kvalitet. Produkterna skall höja säkerheten, underlätta hantering och sänka kostnaderna vid drift och anläggning av gator, vägar och liknande miljöer. Produkternas utformning/framställning skall influeras av ett starkt miljötänkande. Vi skall vara flexibla ifråga om utveckling och trafiksäkerhet. Vi skall växa med marknadens krav och anpassa produktionen successivt för att verka på lång sikt.

Gör det säkrare för personalen att arbeta på olycksplatsen.

VD:
Lisa Nagy
Pioner_22.jpg
Holtermoen 12, 1940 Bjørkelangen, Norge 63.13 km

Pioner-båtarna har konstruerats och tillverkats i Norge sedan 1959 vid vår fabrik i Björkelangen. Sedan dess har över 350 000 båtar sålts världen över. Båtarna rotations-gjuts i polyetylen, ett mycket robust material med UV-stabilisator. Båtarna gjuts i ett stycke och tål stötar och slag, stora temperaturskillnader och solljus. Båtarna fordrar minimalt med underhåll och har lång livslängd. Godkända hos DNV-GL. Tillsammans med våra återförsäljare av Pioner erbjuder vi kompletta båtpaket för proffsanvändare.

Många räddningstjänster i Norden och Europa använder idag våra båtar i sin verksamhet. Modellen Pioner Multi, med stor lastförmåga och öppningsbar för, lämpar sig utmärkt för räddningsuppdrag. Längd: 530 cm, bredd: 215 cm, bredd bogport: 92 cm, lastkapacitet: 915 kg, motor: 70-80 HK. 

FFS_Lennartsfors_22.jpg
Industrigatan 28, 662 34 Åmål, Sverige 69.02 km

FFS är en internationell koncern som tillverkar alla sina produkter på egen fabrik i Åmål. Företaget är ledande inom design och utveckling av motorsprutor och vattenkanoner till fartyg och industrier.

I vårt samarbete med Lennartsfors AB har vi tagit fram ett komplett släcksystem som kan verka i olika miljöer och som kräver minimal bemanning. Järnhästens banddrift klarar de mest skiftande terrängförhållanden och kräver dessutom ingen särskild förarbehörighet.

Systemet kan också användas i miljöer där riskområdet p.g.a. explosiv vara kan begränsa möjligheterna till en effektiv släckinsats. Det kan också röra sig om komplicerade konstruktioner med lång inträngningsväg, där det är av väsentlig betydelse att insatsen koncentreras till rätt område. 

http://www.fifisystems.com http://www.lennartsfors.com

VD:
Peter Norberg
Visar 3 resultat