Elji_Sport_22.jpg
Gesällgatan 1, 266 32 Munka-ljungby, Sverige
1 Gesällgatan Skåne län 266 32 SE

Elji Sport är ett renodlat svenskt hantverksföretag som utför diverse textil tillverkning, som t ex räddningsdockor och branddockor, fodral till gymnastikmattor m m samt
pelarskydd för inomhusbruk och stolp- och pelarskydd för utomhusbruk.

Företagets kundkrets består främst av MSB, de olika räddningstjänsterna i Sverige och Danmark samt en del till Försvaret. Företaget har sin tillverkning på ”hemmaplan” och fungerar som underleverantör till en del lokala företag inom olika branscher som har behov av specialtillverkade textillösningar. Har du några intressanta projekt på gång eller frågor kring våra produkter och Elji Sport, är du välkommen att kontakta mig!

Villy Svensson, Elji Sport AB

Elji Sport – Ett företag i räddningens tjänst! 

Antal anställda:
2
Grundat år:
1989
Omsättning:
2,2 MSEK
VD:
Villy Svensson
Styrelseordförande:
Villy Svensson
Kontaktperson:
Villy Svensson
Venatio_22.jpg
48.1 km

Venatio AB med systerbolag RAM Nordic AB är exklusiv distributör i Norden för innovativa produkter med högsta tillförlitlighet och prestanda:

• RAM Mounts® – monteringslösningar.

• Lifesaver systems – portabel vattenrening

• Trijicon – optiska siktessystem och optronik.

RAM Mounts® – Mångsidig montering av det du vill ha nära dig. Vi har monteringslösningar för allt mellan kajak och flygplan. För att snyggt och säkert kunna montera mobiltelefon, surfplatta, actionkamera, fiskespö etc. på det stället du önskar. RAM Nordic har lager och kontor i Halmstad varifrån vi distribuerar de tusentals artiklarna ur RAM:s breda program till distributörer, myndigheter samt butiker runt om i Norden. 

Lifesaver Systems – Dricksvatten från närmsta dike för den törstige brandmannen under skogsbranden – Som katastrofhjälp vid förorenat dricksvatten. Användarvänlig och Funktionssäker. Filtrerar direkt bort alla vattenburna patogener som bakterier, virus, parasiter/protozoer och svamp. Venatio och Lifesaver har lager och kontor på  Kristinebergsvägen i Halmstad.

Pointex_22.jpg
Ängdalavägen 7b, 281 33 Hässleholm, Sverige 51.62 km

Pointex AB har skandinaviens bredaste sortiment av bärbar samt temporär arbetsplats-belysning. Sedan mer än 20 år tillbaka är vi avtalsleverantör mot elgrossister, järn, bygg, industri samt polis och räddningstjänst. Förutom vårt egna varumärke PTX Pro, har vi svenska agenturen för bland annat:

Petzl – Setolite – Armytek – Foxfury – Eagtac – Firecam – Unilite 

Vi erbjuder också ett sortiment av ATEX/EX Zon 0 klassade ficklampor, pannlampor och arbetslampor.

Pointex AB erbjuder kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Vi är specialister inom vårt område och kan hjälpa er hitta pålitliga produkter och lösningar som passar era behov.

VD:
Seppo Wester
Onemed_22.jpg
Västra Varvsgatan 19, Malmö, Sverige 71.11 km

OneMed Sverige har ca 50 000 artiklar i sortimentet. Sortimentet är både förbruknings-material till sjukvårdsverksamheter och medicinteknisk utrustning. Vi distribuerar ca
20 000 paket dagligen till kommuner, regioner, privata kunder och myndigheter. Totalt i Sverige har vi ca 350 anställda.

OneMed har traumaartiklar (bl a tourniqueter, brännskadeförband, blodstillande förband, första hjälpen-väskor) och medicinteknisk utrustning (transportventilatorer, AED etc). 

Vill ni ha mer information, vänligen maila marlene.hansson@onemed.com

VD:
Robert Schmidt
Procurator_22.jpg
Källvattengatan 5, 212 23 Malmö, Sverige 72.17 km

Procurator har fler än 30 000 lösningar inom inom kläder & skydd samt hygien & städ. Hos oss hittar du även det du behöver inom emballage & kontor samt restaurang & servering. Vi arbetar med välkända och välrenommerade varumärken i vårt breda och djupa sortiment. Vi är den enda leverantören du behöver för en smidig arbetsdag.

Heltäckande sortiment för en säker arbetsdag

VD:
Magnus Björnström
Birepo_22.jpg
Håndværkerbyen 17, Greve kommun, Danmark 84.43 km

Birepo grundades 1983. Från början drevs det som grossistföretag med fokus på säkerhetsprodukter. Företagets första egenutvecklade och producerade produkt var nyckellåda och nyckelrör, som i en vidareutvecklad version fortfarande är en av huvudprodukterna. Under 00-talet utvecklades produktportföljen till att omfatta mekaniska, elektromekaniska och fullt intelligenta nyckelboxar och nyckelrör. I 2013 färdigställdes en mekanisk, invändig säkring för containrar. Produkterna är godkända i klass 5. I 2016 marknadsfördes ytterligare en unik produkt: Ett exteriört hel elektroniskt nyckelskåp. I 2017 marknadsfördes säkerhetssystem för skåpbilar respektive släpvagnar (CarLock). CarLock är godkänd i klass 3. Från 2019 ingår Birepo A/S i Addtech AB Group. 

Birepos nyckelboxar och nyckelrör används för att ge tillgång till fastigheter. Den danska räddningstjänsten använder den för att få tillgång till fastigheterna i städerna vid en brand, så att de inte behöver slå sönder ytterdörrarna, som ofta är mycket dyra för fastigheternas ägare eller hyresgäster. Vi kan även erbjuda en elektronisk nyckel, som kan ge tillgång till nyckelskåp och nyckelrör. Räddningstjänsten har därför bara en nyckel som har tillgång till nyckelskåp och nyckelrör, där nyckeln till ytterdörren i fastigheten finns. Dessutom samarbetar vi med Rakel och kan ge tillgång till nyckelboxarna och nyckelrören via den radio, som används av Räddningstjänsten.

VD:
Gert Pedersen
Sundström_22.jpg
Västergatan 4, 341 50 Lagan, Sverige 96.79 km

SVENSKA ANDNINGSSKYDD I VÄRLDSKLASS

Sundström Safety med produktion och produktutveckling i småländska Lagan, skyddar människor från förorenad luft. Vårt mål är att alltid designa och tillverka de bästa och bekvämaste andningsskydden på marknaden.

VD:
Jonas Dahlman
Visar 6 resultat