Procurator_22.jpg
Källvattengatan 5, 212 23 Malmö, Sverige
5 Källvattengatan Malmö Skåne län 212 23 SE

Procurator har fler än 30 000 lösningar inom inom kläder & skydd samt hygien & städ. Hos oss hittar du även det du behöver inom emballage & kontor samt restaurang & servering. Vi arbetar med välkända och välrenommerade varumärken i vårt breda och djupa sortiment. Vi är den enda leverantören du behöver för en smidig arbetsdag.

Heltäckande sortiment för en säker arbetsdag

Antal anställda:
324
Grundat år:
1936
Omsättning:
VD:
Magnus Björnström
Försäljningschef:
Kristina Lantz
Huvudägare:
OptiGroup
Kontaktperson:
Ronnie Hansson, 070-875 82 76, ronnie.hansson@procurator.com
Onemed_22.jpg
Västra Varvsgatan 19, Malmö, Sverige 5.91 km

OneMed Sverige har ca 50 000 artiklar i sortimentet. Sortimentet är både förbruknings-material till sjukvårdsverksamheter och medicinteknisk utrustning. Vi distribuerar ca
20 000 paket dagligen till kommuner, regioner, privata kunder och myndigheter. Totalt i Sverige har vi ca 350 anställda.

OneMed har traumaartiklar (bl a tourniqueter, brännskadeförband, blodstillande förband, första hjälpen-väskor) och medicinteknisk utrustning (transportventilatorer, AED etc). 

Vill ni ha mer information, vänligen maila marlene.hansson@onemed.com

VD:
Robert Schmidt
Birepo_22.jpg
Håndværkerbyen 17, Greve kommun, Danmark 48.87 km

Birepo grundades 1983. Från början drevs det som grossistföretag med fokus på säkerhetsprodukter. Företagets första egenutvecklade och producerade produkt var nyckellåda och nyckelrör, som i en vidareutvecklad version fortfarande är en av huvudprodukterna. Under 00-talet utvecklades produktportföljen till att omfatta mekaniska, elektromekaniska och fullt intelligenta nyckelboxar och nyckelrör. I 2013 färdigställdes en mekanisk, invändig säkring för containrar. Produkterna är godkända i klass 5. I 2016 marknadsfördes ytterligare en unik produkt: Ett exteriört hel elektroniskt nyckelskåp. I 2017 marknadsfördes säkerhetssystem för skåpbilar respektive släpvagnar (CarLock). CarLock är godkänd i klass 3. Från 2019 ingår Birepo A/S i Addtech AB Group. 

Birepos nyckelboxar och nyckelrör används för att ge tillgång till fastigheter. Den danska räddningstjänsten använder den för att få tillgång till fastigheterna i städerna vid en brand, så att de inte behöver slå sönder ytterdörrarna, som ofta är mycket dyra för fastigheternas ägare eller hyresgäster. Vi kan även erbjuda en elektronisk nyckel, som kan ge tillgång till nyckelskåp och nyckelrör. Räddningstjänsten har därför bara en nyckel som har tillgång till nyckelskåp och nyckelrör, där nyckeln till ytterdörren i fastigheten finns. Dessutom samarbetar vi med Rakel och kan ge tillgång till nyckelboxarna och nyckelrören via den radio, som används av Räddningstjänsten.

VD:
Gert Pedersen
Elji_Sport_22.jpg
Gesällgatan 1, 266 32 Munka-ljungby, Sverige 72.17 km

Elji Sport är ett renodlat svenskt hantverksföretag som utför diverse textil tillverkning, som t ex räddningsdockor och branddockor, fodral till gymnastikmattor m m samt
pelarskydd för inomhusbruk och stolp- och pelarskydd för utomhusbruk.

Företagets kundkrets består främst av MSB, de olika räddningstjänsterna i Sverige och Danmark samt en del till Försvaret. Företaget har sin tillverkning på ”hemmaplan” och fungerar som underleverantör till en del lokala företag inom olika branscher som har behov av specialtillverkade textillösningar. Har du några intressanta projekt på gång eller frågor kring våra produkter och Elji Sport, är du välkommen att kontakta mig!

Villy Svensson, Elji Sport AB

Elji Sport – Ett företag i räddningens tjänst! 

VD:
Villy Svensson
Pointex_22.jpg
Ängdalavägen 7b, 281 33 Hässleholm, Sverige 74.44 km

Pointex AB har skandinaviens bredaste sortiment av bärbar samt temporär arbetsplats-belysning. Sedan mer än 20 år tillbaka är vi avtalsleverantör mot elgrossister, järn, bygg, industri samt polis och räddningstjänst. Förutom vårt egna varumärke PTX Pro, har vi svenska agenturen för bland annat:

Petzl – Setolite – Armytek – Foxfury – Eagtac – Firecam – Unilite 

Vi erbjuder också ett sortiment av ATEX/EX Zon 0 klassade ficklampor, pannlampor och arbetslampor.

Pointex AB erbjuder kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Vi är specialister inom vårt område och kan hjälpa er hitta pålitliga produkter och lösningar som passar era behov.

VD:
Seppo Wester
Visar 4 resultat