Wibe_Ladders_22.jpg
Telegatan 6, Nässjö, Sverige
6 Telegatan Nässjö Jönköpings län 57138 SE

Wibe Ladders är Nordens ledande tillverkare av stegar för professionellt bruk. Våra räddningsstegar är utvecklade i samarbete med svensk räddningstjänst, Räddningsverket, Kommunförbundet och brandfordonsbyggarna. Sortimentet består av utskjutsstegar upp till 14 meter, en arbetsplattform, dykarstegar, takspikstege, takstativ och skarvstegar som kan användas som t.ex. lyftblock, bro och takstege.

Brand- och räddningsstegarna är typgodkända enligt Svensk standard SS 2091 och Arbetsmiljöverkets författningssamling AFS 2004:3 samt enligt Europeisk standard EN131 och SS-EN 1147.

Grundat år:
1929
Huvudägare:
Hultafors Group
Kontaktperson:
Björn Ericsson
Cardionics_22.jpg
Huskvarnavägen 78, 554 54 Jönköping, Sverige 33.27 km

Cardionics har tillverkat löpband i Sverige sedan 1985. Vi fokuserar på band som ska klara extremt hårt bruk, för kunder som sätter driftsäkerhet och kvalitet i första hand. Med produktion i Småland har vi god kontroll på kvalite och funktion. CE-märkning och generösa garantier är ytterligare ett signum för Cardionics. 

VD:
Bo Ekros
Wexiodisk_22.jpg
Mårdvägen 4, Växjö, Sverige 82.09 km

Wexiödisk AB tillverkar tvättmaskiner för rengöring av både rökdykarpaket och övrig PPE-utrustning med perfekt resultat. Maskinerna, som finns i fyra storlekar, har robust konstruktion och alla ingående komponenter är av högsta kvalitet med god driftsekonomi och lång livslängd. Wexiödisk grundades 1972 i Växjö och har sedan dess tillverkat diskmaskiner för barer, restauranger, skolor, sjukhus mm. Produkterna levereras över hela världen. All produktion sker i Växjö.

Wexiödisk har, i nära samarbete med räddningstjänsten utvecklat diskmaskiner som går i linje med projektet Friska Brandmän. Diskmaskinerna diskar och rengör kompletta rökdykarpaket direkt från fältet, utan att personalen utsätts för stora mängder sotpartiklar. Den svensktillverkade maskinen har god driftsekonomi, lång livslängd och är enkel att installera. Wexiödisk AB tillhandahåller maskiner och installationslösningar för en förbättrad arbetsmiljö för personalen på brand-stationen och för brandmännen ute på fältet. 

VD:
Magnus Titusson
Sundström_22.jpg
Västergatan 4, 341 50 Lagan, Sverige 92.23 km

SVENSKA ANDNINGSSKYDD I VÄRLDSKLASS

Sundström Safety med produktion och produktutveckling i småländska Lagan, skyddar människor från förorenad luft. Vårt mål är att alltid designa och tillverka de bästa och bekvämaste andningsskydden på marknaden.

VD:
Jonas Dahlman
Cejn_22.jpg
Batterivägen 4, 541 34 Skövde, Sverige 97.47 km

CEJN är ett ledande globalt nischföretag med lokal närvaro, som tillhandahåller innovativa snabbkopplingslösningar som ger mervärde och ökad produktivitet till
våra kunders applikationer och processer.

CEJN erbjuder snabbkopplingar av hög kvalitet med fokus på prestanda, säkerhet och miljö, vilket säkerställs genom egen produktutveckling och produktion där ständiga förbättringar av processer, teknik och produkter är i fokus.

CEJN är ett oberoende familjeägt företag som har sina rötter i Sverige sedan starten 1955. CEJN är fast beslutna att upprätthålla vår höga standard i arbetet mot våra kunder,
medarbetare och miljön.

VD:
Peter Damgren
Visar 4 resultat