Xylem_22.jpg
Gesällvägen 33, 174 53 Sundbyberg, Sverige
33 - 35 Gesällvägen Stockholms län 174 53 SE

Xylem (XYL) är ett globalt ledande vattenteknikföretag som förbundit sig till att lösa kritiska utmaningar relaterade till vatten och infrastruktur genom teknologisk
innovation. Våra mer än 16 700 medarbetare levererade intäkter på 4,9 miljarder USD under 2020. Vi skapar en hållbar värld genom att hjälpa våra kunder i över 150 länder optimera sin vatten- och resurshantering och på så sätt säkra sin vattenförsörjning. 

Läs mer på http://www.xylem.com/se 

Kontakta oss gärna!
Håkan Lundin 070-560 6463
Kundsupport: 010-603 50 00

Antal anställda:
200
Grundat år:
1901
Omsättning:
1 033 MSEK (2020)
VD:
Anna Almlöf
Styrelseordförande:
Anna Almlöf
Försäljningschef:
Patrik Berglund
Huvudägare:
Börsnoterat (NYSE: XYL)
Kontaktperson:
Håkan Lundin
Cederroths_22.jpg
Svetsarvägen 15, 171 26, Solna 2.32 km

Cederroths Första Hjälpen-produkter är en välbekant syn på många arbetsplatser. Sedan mitten av 1970-talet har vi utvecklat och marknadsfört innovativa produkter och lösningar
som gör det möjligt för lekmän att ge första hjälpen utan speciella förkunskaper. Stort vikt har därför lagts på att göra våra lösningar enkla och funktionella. Vår gröna Första Hjälpen-tavla har varit en föregångare och följs ständigt av nya produkter av högsta kvalitet.
I sortimentet finns väggfasta stationer och tavlor, praktiska mobila kit, plåster och förband. Allt för att enkelt kunna ge Första Hjälpen vid t.ex. sår, förebygga ögonskador, stukningar, brännskador samt andnings och cirkulationsbesvär.

Lär dig rädda liv med Cederroth. På vår hemsida finns animerade illustrationer, demo- och instruktionsfilmer samt vår Första Hjälpen App till mobilen som visar hur du bäst ger Första Hjälpen, för olika typer av skador, till människor i olika åldrar.

Miele_22.jpg
Industrivägen 20, Solna, Sverige 3.78 km

Företaget Miele & Cie. KG startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann i Gütersloh/Tyskland och är, än idag, ett tyskt familjeföretag. Företaget ägs och styrs nu av fjärde generationen Miele och Zinkann. ”Miele – Immer besser” (Alltid bättre) och den långsiktiga strategin att aldrig, aldrig tumma på kvaliteten eller flytta produktionsbasen till lågprisländer är företagets filosofi. Ständig vidareutveckling av kvalitet och teknik har lett till att Miele identifieras med högsta produktkvalitet och bästa funktion. Tack vare produkternas långa livslängd och låga driftskostnader bidrar Miele till att hushålla med naturresurserna. För Miele går företagsfilosofi och miljömedvetande hand i hand. 

Miele har lång erfarenhet av att bygga kraftfulla och kompakta maskiner för tuff användning. På den svenska marknaden har Mieles maskiner sedan flera årtionden gjort sig kända för bra tvättresultat, lång livslängd och få tekniska problem.

VD:
Niklas Mair
DEFA_22.jpg
Finlandsgatan 40, 164 74 Kista, Sverige 4.94 km

DEFA är ett norskt företag grundat 1946. Vi har för närvarande mer än 400 anställda på tre kontinenter. Våra produkter och tjänster säljs i fler än 30 länder världen över.

I våran produktportfölj finns laddning för elfordon, 12V-24V, batteriladdning, larm, inverterpaket och bilvärme.

DEFA producerar samtliga produkter i portföljen i egna fabriker, där majoriteten produceras med 100% förnybar energi på landsbygden i Norge.

DEFA – 60 års erfarenhet av att ansluta fordon till det elektriska nätet.

VD:
Martin Jonsson
Network_Innovations_22.jpg
Norrtullsgatan 6, 5tr, 113 29 Stockholm 6.82 km

Network Innovations (NI) grundades för 30 år sedan i Kanada och har sedan dess levererat tusentals kommunikationslösningar där ordinarie samband inte räcker till. 

NI tillhanda-håller både mobila och stationära satellitkommunikationslösningar för röst- och data. NI är ett privatägt företag med huvudkontor i Calgary, Kanada och sysselsätter över 250 anställda, med kontor över hela världen.

Var och när som helst där du inte klarar dig på ordinarie sambandsmedel så löser vi kommunikationen åt dig.

Succeed. Anywhere. 

VD:
Niklas Angerind
Bridgehill_22.jpg
Hammarbacken 8, 191 49 Sollentuna, Sverige 7.61 km

We Simply Block Fire!

Bridgehill skyddar liv, miljö och värderingar. Sedan 2019 sköter KGK exklusivt försäljning och marknadsföring av Bridgehills brandfiltar till företag i Sverige.

Bridgehill är ett norskt forsknings- och utvecklingsföretag och ägnar sig åt innovation som skyddar liv och miljö. Filten är utvecklad för att snabbt och effektivt släcka en bilbrand i såväl el- som fossildrivna bilar.

För Bridgehill är det de väletablerade säljkanalerna, kunniga säljarna och den framgångsrika marknadsföringen som är den stora attraktionen med KGK.

Dedicated to saving lives

Miramed_22.jpg
Raka vägen 1, 187 30 Täby, Sverige 7.76 km

Miramed levererar utrustning för att förebygga och behandla hypotermi sedan 2006 till bl a ambulans, räddningstjänst, polis och militär. Internationellt välkända varumärken
Ready Heat och Blizzard erbjuder lösningar med både aktiv värme och passivt skydd för kyla och nederbörd, allt beroende på situation och behov.

Hypotermi är enklare att förebygga än att behandla och det är effektivt att sätta in åtgärder så snabbt som möjligt, helst direkt på skadeplatsen vid en olycka. Genom att förebygga hypotermi minskar infektionsrisken och blodets koagulationsförmåga bibehålls. Rädsla och oro som orsakas av nedkylning undviks och i slutändan minskar lidande och behandlingskostnader som hypotermi annars orsakar.

miramed – en del av Hällöv & Co AB

Genom att förebygga hypotermi sänks vårdkostnader och patientkomforten ökar.

VD:
Niclas Hällöv
Essmarin_22.jpg
ÖBACKEN 3, 183 52 Täby, Sverige 9.09 km

EssMarin importerar kvalitetsbåtar byggda i Österbotten Finland. Valet av båtar faller sig naturligt då vi själva är åretruntboende på en ö och kör båt alla dagar i året. Vi värdesätter kvalitet och båtens egenskaper lika högt som våra kunder. PETOR, Rönnqvistbåtar och Kulkuri Vene är alla båtbyggare som inte tummar på kvalitet. Modellspannet från våra tillverkare sträcker sig upp till 40 fot. Honda motorerna med oljevärmare som tillbehör är ett bra val till yrkes som fritidsbåten. Vi utrustar alla båtar enligt kundens önskemål.

PETOR 480 SAR Hydrokopter och räddningsbåtarna P484 samt P686 är originalet av båtar byggda i HWMPE från Finland. Produktionen och kunnandet hos Petor är högt. Modellerna utvecklas ständigt i nära samarbete med slutanvändarna och senast i raden är P787 med ett stort däck för alla tilltänkta uppdrag.

VD:
Mathias Esselström
Sjöskolan_Beckholmen_22.jpg
526, Beckholmen, 115 21 Stockholm, Sverige 9.96 km

Sjöskolan på Beckholmen har ett av Transportstyrelsen och YH-myndigheten godkänt kvalitetssystem. Det innebär rätt att examinera elever på Fartygsbefäl klass VIII, Maskinbefäl klass VIII, Handhavande av Snabba Fartyg m.fl. Sjöskolan finns i den marina miljön på Beckholmen, bland traditionsfartyg, varvsverksamhet och handelssjöfart. Avskilt men ändå
i direkt anslutning till Djurgården.

Vi utbildar både de som behöver en behörighet, och de som bättre vill lära känna sina fartyg för säkrare framfart bland kobbar och skär.

VD:
Gerhard Chronholm
Batterigrossisten_22.jpg
Ekholmsnäsvägen 46, 181 41 Lidingö, Sverige 11.62 km

BatteriGrossistenBG tillhandahåller ett brett sortiment med batterier och tillbehör för de flesta typer av applikationer; t. ex. radiokommunikation, specialsammansättningar,
back-up/UPS och stationär drift. BatteriGrossistenBG har sedan starten av företaget arbetat för förtroendet att få leverera till er verksamhet. Vi prioriterar pris, funktion och kvalité i kombination med hög servicegrad. Ni finner flera av branschens ledande varumärken hos BatteriGrossistenBG. Välkommen att höra av dig!

VD:
Mikael Ohlson
Ocab_22.jpg
Hantverkarvägen 1, 145 63 Norsborg, Sverige 17.92 km

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning och finns på ett 50-tal orter över hela

landet. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och

vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Vår jour finns tillgänglig dygnet runt 365 dagar om året för åtgärder av akuta skador. Vi kan snabbt vara på plats – specialister med rätt utrustning och rätt kunskap når 98% av Sveriges befolkning inom 1 timme. Jouren utför till exempel sanering vid bränder, avfuktning vid vattenskador, special- och klottersanering och övertäckning vid glaskross.

Kontakta oss gärna eller besök vår hemsida för mer information: http://www.ocab.se

”Vi räddar värden”

VD:
Ola Spetz
Granzow_22.jpg
Malmagatan 3, Enköping, Sverige 58.43 km

Granzow AB etablerades 1968 och är Sverigeledande på högtryckskompressorer för andningsluft. Vi är ensam distributör i Sverige av välkända Bauer högtryckskompressorer sedan 1993. Bauer står för hög kvalitet och finns installerade på ett stort antal Räddningstjänster över hela Sverige.

Vi på Granzow är även en av Sveriges största leverantörer av lågtryckskompressorer och luftbehandlingsutrustning med mer än 40 års erfarenhet och med en rikstäckande serviceorganisation. 

VD:
Mikael Jansson
Medical_Care_System_22.jpg
Industrivägen 5, Flen, Sverige 85.98 km

En hjälte behöver också hjälp, Diphoterine® är den enda produkten på marknaden som aktivt oskadliggör alla typer av aggressiva kemikalier. Det ger räddningspersonalen en trygghet i att Diphoterine® alltid är rätt produkt att använda vid en personolycka med frätande kemikalier. 

Medical Care System framställer och distribuerar högkvalitativa och lättillgängliga Första Hjälpen produkter för ett snabbt och effektivt omhändertagande vid behandling av kemiska och termiska brännskador i ögonen och över hela kroppen. Brand och termisk rusning i Litiumbatterier kan leda till stora utsläpp av fluorväte HF. Hexafluorine® är den enda lösningen på marknaden som oskadliggör syran och fluoriden. Vi finns i hela Norden inom såväl Industri, Sjukvård, Ögon- och Brännskadekliniker, Polis, Räddningstjänst och Militär. Med våra produkter kan alla bli hjältar!

”Vi har en riskfylld arbetsmiljö där vi måste agera oavsett kännedom om den kemiska risken. Diphoterine ger oss önskad trygghet genom att snabbt kunna neutralisera farliga kemikalier oavsett typ och oavsett vilken del på kroppen som utsatts för exponering. Den riktade effektiva behandlingen minskar också risken för hypotermi vilket annars kan bli effekten av en långvarig behandling med stora mängder vatten.” 

– Lars Persson, kemenheten station Kvillinge Norrköping

VD:
Anders Åbrink (070-631 82 19)
Sala_Brand_22.jpg
NORRBY BODA 103, 733 92 Sala, Sverige 93.23 km

Sala Brand AB grundades 1995 och är ett privatägt företag med 40 anställda. Företagets affärsidé är att säkerställa kraven för brandskydd på landets räddningstjänster, industrier och flygplatser genom försäljning av effektiva och driftssäkra brandfordon. Marknadens enda totalleverantör av brandfordon och tillbehörsutrustning. Genom egen produktionsanläggning i Sala levereras mellan 40-50 enheter per år. 

• Generalagent för Rosenbauer, Magirus och Weber Rescue Systems.
• Certifierat kvalitet och miljöledningssystem (ISO 9001 och 14001).
• Fordon av alla typer till kommunala-, industri- och flygplatsbrandkårer
• Har en väl utbyggd kundsupport
• Ramavtal för BAS-fordon tecknat med MSB (Myndigheten för samhällskydd och Beredskap)

VD:
Kai Hedlund
Visar 13 resultat