24_HR_Meals_23.jpg
Annebergsvägen 10, 432 48 Varberg, Sverige
10 Annebergsvägen Hallands län 432 48 SE

24 Hour Meals levererar måltidslösningar till myndigheter, företag och privatpersoner.
Produkter med lång hållbarhet som finns där när det behövs.

Vi har kunskapen och de produkter du behöver för att lösa dina samhällsviktiga uppgifter.
Vi ser fram emot att hjälpa dig och dina medarbetare att orka lite mer.

Huvudägare:
Compass Group AB
Kontaktperson:
Nisse Hardingz
Hansen_Protection_23.jpg
Kråketorpsgatan 10, 475 41 Mölndal 55.34 km

Hansen Protection AB är ett dotterbolag till Hansen Protection AS i Moss, Norge. Grundat år 1877 och då med namnet Helly Hansen. Vi jobbar med allt på och under vattenytan. Oavsett om det gäller dykning (tung/lätt) eller ytlivräddning så har vi produkter för er! Hansen Protection levererar produkter till Försvarsmakten, Kustbevakningen samt flera Räddningstjänster i Sverige. Vi hette tidigare ORS (Ocean Rescue System) men bytte namn under 2018. Vi har lager och serviceverkstad i Göteborg. Under 2021 så ingår Hansen Protection i Survitec Group. 

Vi utför service och reparationer på alla typer av torrdräkter.​

VD:
Henrik Berntsson
Amido_23.jpg
Första Långgatan 22, 413 28 Göteborg, Sverige 62.89 km

Amido samlar accesser från olika passersystem i en och samma plattform. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon genom plattformen access till fastigheter vid larm, och allt från logistik- till städbolag får access dit de behöver när de behöver det – helt automatiserat. 

– Styrkan är tillförlitligheten. Räddningstjänsten behöver aldrig oroa sig för huruvida de har rätt nyckel. De kan lita på att de alltid har rätt förutsättningar att komma in, oavsett vilken fastighet det handlar om, säger Christian Holm, säkerhetschef på Mimer.

VD:
Einar Lindquist
Venatio_23.jpg

Venatio AB med systerbolag RAM Nordic AB är exklusiv distributör i Skandinavien med lager och kontor i Halmstad.

Vi lagerhåller och distribuerar följande tre varumärken:

• RAM Mounts® – monteringslösningar.
• LifeSaver systems – portabel vattenrening
• Trijicon – optiska siktessystem och optronik.

LifeSaver Systems – Dricksvatten från närmaste dike för den törstige brandmannen under skogsbranden – Som katastrofhjälp vid förorenat dricksvatten. Användarvänlig och funktionssäker. Filtrerar direkt bort alla vattenburna patogener som bakterier, virus, parasiter/protozoer och svamp. 

RAM Mounts® – Mångsidig montering av det du vill ha nära dig. Vi har monteringslösningar för allt mellan kajak och flygplan. För att snyggt och säkert kunna montera mobiltelefon, surfplatta, actionkamera, fiskespö etc. på det stället du önskar. RAM Nordic distribuerar de tusentals artiklarna ur RAM:s breda program till distributörer, myndigheter samt butiker runt om i Norden. 

http://www.ram-mount.se   http://www.venatio.se   http://www.lifesaversystems.se

RB_Innovation_23.jpg
Torpadalsstigen 11, 443 33 Lerum, Sverige 68.32 km

Flexi Länsan ihop med alla produkter ur Markleen samt Lamors portföljer gör att vi har ett komplett utbud av Oljeskyddsprodukter för att möta alla Oljeskyddsproblem. NoFloods Översvämningsskydd finns även i vårt produktutbud. Andra produkter som vi saluför är Akutlådan, MS 10 Multiskimmer, OR-Sbom Absorberingsläns.

Unika lösningar för Oljeskydd, Oljespill och Översvämningar.

VD:
Robert Byström
Visar 4 resultat