24_Hr_Meals_22.jpg
Annebergsvägen 10, 432 48 Varberg, Sverige
10 Annebergsvägen Hallands län 432 48 SE

24 Hour Meals levererar måltidslösningar till myndigheter, företag och privatpersoner.
Produkter med lång hållbarhet som finns där när det behövs.

Vi har kunskapen och de produkter du behöver för att lösa dina samhällsviktiga uppgifter.
Vi ser fram emot att hjälpa dig och dina medarbetare att orka lite mer.

Huvudägare:
Compass Group AB
Kontaktperson:
Nisse Hardingz
Svebab_22.jpg
Industrigatan 10, 511 62 Skene, Sverige 43.02 km

Svebab – Svenska Brandslangsfabriken AB – är Nordens enda producent av rundvävd, flatrullad och formstabil vävslang. Vi finns i Skene, i Marks kommun, ca 60 km öster om Göteborg. Den slangtyp vi tillverkar är mest känd som brandslang, och det är inom detta område vi gjort oss kända i stora delar av världen, inte minst som ett företag som verkligen levererar kvalitet. Tack vare vår mycket långa erfarenhet och den kompetens vi byggt upp har vi kunnat utveckla våra slangar så att de idag håller absolut högsta klass. Detta är också grunden till att vi lyckats utveckla slangarna vidare, så att de dessutom kan används inom många andra områden. Vi kompletterar också vårt sortiment med produkter från andra tillverkare och ställer då lika höga krav vad gäller kvalitet på våra underleverantörer som vi ställer på oss själva. Vi väljer våra underleverantörer med omsorg. Svebab är idag en helt unik och komplett leverantör.

Välkomna!

Hansen_22.jpg
Kråketorpsgatan 10, 475 41 Mölndal 55.34 km

Hansen Protection AB är ett dotterbolag till Hansen Protection AS i Moss, Norge. Grundat år 1877 och då med namnet Helly Hansen. Vi jobbar med allt på och under vattenytan.
Oavsett om det gäller dykning (tung/lätt) eller ytlivräddning så har vi produkter för er! Hansen Protection levererar produkter till Försvarsmakten, Kustbevakningen samt flera Räddningstjänster i Sverige. Vi hette tidigare ORS (Ocean Rescue System) men bytte namn under 2018. Vi har lager och serviceverkstad i Göteborg. Under 2021 så ingår Hansen
Protection i Survitec Group. 

Vi utför service och reparationer på alla typer av torrdräkter.​

VD:
Henrik Berntsson
Venatio_22.jpg
62.93 km

Venatio AB med systerbolag RAM Nordic AB är exklusiv distributör i Norden för innovativa produkter med högsta tillförlitlighet och prestanda:

• RAM Mounts® – monteringslösningar.

• Lifesaver systems – portabel vattenrening

• Trijicon – optiska siktessystem och optronik.

RAM Mounts® – Mångsidig montering av det du vill ha nära dig. Vi har monteringslösningar för allt mellan kajak och flygplan. För att snyggt och säkert kunna montera mobiltelefon, surfplatta, actionkamera, fiskespö etc. på det stället du önskar. RAM Nordic har lager och kontor i Halmstad varifrån vi distribuerar de tusentals artiklarna ur RAM:s breda program till distributörer, myndigheter samt butiker runt om i Norden. 

Lifesaver Systems – Dricksvatten från närmsta dike för den törstige brandmannen under skogsbranden – Som katastrofhjälp vid förorenat dricksvatten. Användarvänlig och Funktionssäker. Filtrerar direkt bort alla vattenburna patogener som bakterier, virus, parasiter/protozoer och svamp. Venatio och Lifesaver har lager och kontor på  Kristinebergsvägen i Halmstad.

Foilex_22.jpg
Säterigatan 25, 417 69 Göteborg, Sverige 63.85 km

FOILEX Engineering AB är ett svenskt ingenjörsföretag som grundades 1991. Vårt huvudsakliga arbetsområde är utveckling och försäljning av egna oljesaneringsprodukter
för bekämpning av oljespill till havs, floder, hamnar, industri och olyckssanering.

FOILEX produktsortiment består bla. av våra patenterade TDS Skimmers och TDS Pumpar, inklusive mobila hydraulaggregat och slangpaket, för alla slag av oljeutsläpp alltifrån
lågviskös dieselolja till kall och förorenad högviskös råolja.

VD:
Anders Johansson
Skydd_com_22.jpg
Partille, Sverige 64.48 km

Skydd.com säljer och lagerhåller handskar för alla situationer med en unik kombination av kunskap och en modern e-handel så att du kan känna dig trygg att handla på ett
kostnadseffektivt sätt.

Vi är specialister på handskar med lösningar för brand, räddning, högspänning, polis, säkerhet och militär i vårt sortiment.

VD:
Michael Cederkvist
Wasty_22.jpg
Synnerödsvägen 11, 418 78 Göteborg 65.99 km

Spillvattnet från tvätt av larmställ, fordon, slang och utrustning på brandstationer innehåller stora mängder föroreningar från insats vilka alla påverkar recipienten. Wasty har tillsammans med svensk räddningstjänst utvecklat ett vattenreningsverk som renar spillvattnet från tungmetaller, suspenderat material, gifter mm. Utrustningen installeras och servas av Wastys personal på stationerna eller i mobila reningsverk för rening direkt på insatsplatser och övningsområden.

Wasty har även egenutvecklade högeffektiva länsor och fria absorbenter, som både är hydrofobiska och samtidigt suger upp oljor och andra föroreningar i vatten och mark.

Genom att rena det kontaminerade spillvattnet direkt på stationerna eller ute på fältet, tar vi ett aktivt val för att hindra spridningen av tungmetaller, gifter och andra föroreningar till vår natur.

VD:
Patrik Fagerström
Safe_at_Sea_22.jpg
Importgatan 15f, 422 46 Hisings Backa, Sverige 67.22 km

Våra sök- och livräddningsbåtar är utvecklade av professionella – för professionella. Baserade i Göteborg, listade på Spotlight Stock Market sedan 2008.  Vi arbetar globalt i 30 länder på tre kontinenter. Safe at Sea AB utvecklar, tillverkar och säljer lätta, flexibla och kostnadseffektiva sjösäkerhetssystem. Dessa SAR (Search and Rescue) system bidrar till att rädda liv och är förmodligen de effektivaste systemen i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Basen i Safe at Seas utbud är RescueRunner, GuardRunner och SafeRunner. 

Vi vill hjälpa dessa hjältar att ha bästa möjliga utrustning och utbildning för att rädda liv till sjöss. Våra kunder riskerar sina liv för att rädda andras liv. 

Vår RescueRunner kör där inga andra båtar kan köra.

http://www.safeatsea.se

VD:
Henrik Hartman
RB_Innovation_22.jpg
Torpadalsstigen 11, 443 33 Lerum, Sverige 68.32 km

Flexi Länsan ihop med alla produkter ur Markleen samt Lamors portföljer gör att vi har ett komplett utbud av Oljeskyddsprodukter för att möta alla Oljeskyddsproblem. NoFloods Översvämningsskydd finns även i vårt produktutbud. Andra produkter som vi saluför är Akutlådan, MS 10 Multiskimmer, OR-Sbom Absorberingsläns.

Unika lösningar för Oljeskydd, Oljespill och Översvämningar.

VD:
Robert Byström
Visar 8 resultat