Skadeservice_23.jpg
Fabriksvägen 12, 742 32 Östhammar
12 Fabriksvägen Uppsala län 742 34 SE

Ett företag inom totalservice gällande katastrofberedskap. Certifierade kemdykare. Omhändertagande av släckvatten, invallning vid översvämningar samt vid större utsläpp. Cisterntätning. Pumpning av alla förekommande kemikalier. Pumpning av vatten vid översvämningar eller leverans av trycksatt system vid skogsbränder eller industribränder.
ADR tankbilar för sugning och transport. Borrning samt läcktring och tömning av tankfordon samt fartyg. 

Antal anställda:
130
Grundat år:
1993
Omsättning:
155 MSEK
VD:
Joakim Jansson
Styrelseordförande:
Joakim Jansson
Försäljningschef:
Fredrik Ödman
Kontaktperson:
Joakim Jansson
Polar_23.jpg

Sedan 1977 har Polar varit en pionjär inom bärbar sportteknologi och blivit ett av de mest pålitliga namnen inom trådlös pulsmätning. 

Under de senaste fyra decennierna drivs vi av att förbättra kvaliteten på miljontals liv runt om i världen.

Vår noggrannhet, i kombination med en och eleganta- och robust design gör Polar till det självklara valet för yrken där man behöver det bästa! 

Betrodda av räddningstjänsten och försvarsavdelningar över hela världen. Vi har mer än 450 registrerade patent, över 11 000 publicerade studier och miljontals aktiva användare som växer varje dag.  

Agaria_23.jpg
Sågvägen 7, 184 40 Åkersberga, Sverige 86.2 km

Agaria har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla metoder och tillhandahålla högtrycksaggregat från von Oertzen GmbH. Vi har högtrycksaggregat för effektiv brandgaskylning och brandsläckning i olika utföranden för snabbinsats vid klass A- och B-bränder. Även utrustningar för sanering av olje- / kemikalieutsläpp på t ex gator, torg och parkeringar. 

Oertzens släckaggregat är passande att montera på och i olika fordon, vilket gör det möjligt att snabbare kunna starta livräddande insatsarbete utan att behöva ta hela brandstationens resurser i anspråk.

Vi strävar efter en hög servicegrad och kan utföra olika försök och tester.

VD:
Jonas Axelsson
Firemiks_23.jpg
Mätarvägen 9A, 196 37 Kungsängen, Sverige 90.13 km

FIREMIKS® är ett mekaniskt doseringssystem för brandbekämpning. Det genomströmmande släckvattnet driver enheten – ingen ytterligare energikälla behövs! Firemiks AB är ett svenskt familjeföretag, ursprungligen grundat 1979, som nu drivs i tredje generationen och säljer till ett 40-tal länder världen över. Anslut en mobil FIREMIKS till ett vattenflöde från en brandpost eller en brandbil och anslut till en koncentrattank, så är den redo att användas! 

Med FIREMIKS skapar brandkårer enkelt ett system som kan anpassas till olika brandsläckningssituationer. Det är möjligt att använda flera olika munstycken samtidigt, placerade i olika längder och höjder. Det breda flödes- och tryck-arbetsområdet skapar flexibilitet och driftssäkerhet. Fullt kompatibel med nya fluorfria släckmedel.

VD:
Mikael Aredal
Miramed_23.jpg
Raka vägen 1, 187 30 Täby, Sverige 92.53 km

Miramed levererar utrustning för att förebygga och behandla hypotermi sedan 2006 till bl a ambulans, räddningstjänst, polis och militär. Internationellt välkända varumärken Ready Heat och Blizzard erbjuder lösningar med både aktiv värme och passivt skydd för kyla och nederbörd, allt beroende på situation och behov.

Hypotermi är enklare att förebygga än att behandla och det är effektivt att sätta in åtgärder så snabbt som möjligt, helst direkt på skadeplatsen vid en olycka. Genom att förebygga hypotermi minskar infektionsrisken och blodets koagulationsförmåga bibehålls. Rädsla och oro som orsakas av nedkylning undviks och i slutändan minskar lidande och behandlingskostnader som hypotermi annars orsakar.

miramed – en del av Hällöv & Co AB

Genom att förebygga hypotermi sänks vårdkostnader och patientkomforten ökar.

VD:
Niclas Hällöv
EssMarin_23.jpg
ÖBACKEN 3, 183 52 Täby, Sverige 93.6 km

EssMarin importerar kvalitetsbåtar byggda i Finland samt Tinnemans skeppsvarv, Holland. Våra båttillverkare Petor, Kulkuri Vene, Tinn-Silver och Rönnqvist är alla byggda för yrkesbruk. Alla båtar har testats noggrant för de förutsättningar som blåljus ställs inför. Material i HWMPE, GRP och Aluminium. Honda motorer med lång garanti även för yrkesbruk! Stort modellutbud mellan 4-13m. All utrustning ni behöver!

Tinn-Silver aluminiumbåtar med dubbelskrov finns i otaliga varianter upp till 10m, används till SAR i Östersjön, Atlanten och medelhavet. PETOR 480 SAR Hydrokopter och SAR båtarna P400, P484, P686, 787, 989 är originalet av HWMPE båtar från Finland. Alla båtar byggs enligt kundspecifikation.

VD:
Mathias Esselström
DEFA_23.jpg
Finlandsgatan 40, 164 74 Kista, Sverige 95.98 km

DEFA är ett norskt företag grundat 1946. Vi har för närvarande mer än 400 anställda på tre kontinenter. Våra produkter och tjänster säljs i fler än 30 länder världen över.

I våran produktportfölj finns laddning för elfordon, 12V-24V, batteriladdning, larm, inverterpaket och bilvärme.

DEFA producerar samtliga produkter i portföljen i egna fabriker, där majoriteten produceras med 100% förnybar energi på landsbygden i Norge.

DEFA – 60 års erfarenhet av att ansluta fordon till det elektriska nätet.

VD:
Martin Jonsson
Granzow_23.jpg
Malmagatan 3, Enköping, Sverige 96.89 km

Granzow AB etablerades 1968 och är Sverigeledande på högtryckskompressorer för andningsluft. Vi är ensam distributör i Sverige av välkända Bauer högtryckskompressorer sedan 1993. Bauer står för hög kvalitet och finns installerade på ett stort antal Räddningstjänster över hela Sverige.

Vi på Granzow är även en av Sveriges största leverantörer av lågtryckskompressorer och luftbehandlingsutrustning med mer än 50 års erfarenhet och med en rikstäckande serviceorganisation. 

VD:
Mikael Jansson
Sala_Brand_22.jpg
NORRBY BODA 103, 733 92 Sala, Sverige 97.96 km

Sala Brand AB grundades 1995 och är ett privatägt företag med 40 anställda. Företagets affärsidé är att säkerställa kraven för brandskydd på landets räddningstjänster, industrier och flygplatser genom försäljning av effektiva och driftssäkra brandfordon. Marknadens enda totalleverantör av brandfordon och tillbehörsutrustning. Genom egen produktionsanläggning i Sala levereras mellan 40-50 enheter per år. 

• Generalagent för Rosenbauer, Magirus och Weber Rescue Systems.
• Certifierat kvalitet och miljöledningssystem (ISO 9001 och 14001).
• Fordon av alla typer till kommunala-, industri- och flygplatsbrandkårer
• Har en väl utbyggd kundsupport
• Ramavtal för BAS-fordon tecknat med MSB (Myndigheten för samhällskydd och Beredskap)

VD:
Kai Hedlund
Xylem_23.jpg
Gesällvägen 33, 174 53 Sundbyberg, Sverige 99.42 km

Xylem (XYL) är ett globalt ledande vattenteknikföretag som förbundit sig till att lösa kritiska utmaningar relaterade till vatten och infrastruktur genom teknologisk innovation. Vi skapar en hållbar värld genom att hjälpa våra kunder i över 150 länder optimera sin vatten- och resurshantering och på så sätt säkra sin vattenförsörjning. 

Läs mer på http://www.xylem.com/se 

Kontakta oss gärna!
Håkan Lundin 070-560 6463
Kundsupport: 010-603 50 00

VD:
Roxana Marin (interim)
BatteriGrossistenBG_23.jpg
Ekholmsnäsvägen 46, 181 41 Lidingö, Sverige 99.59 km

BatteriGrossistenBG tillhandahåller ett brett sortiment med batterier och tillbehör för de flesta typer av applikationer; t. ex. radiokommunikation, specialsammansättningar, back-up/UPS och stationär drift. BatteriGrossistenBG har sedan starten av företaget arbetat för förtroendet att få leverera till er verksamhet. Vi prioriterar pris, funktion och kvalité i kombination med hög servicegrad. Ni finner flera av branschens ledande varumärken hos BatteriGrossistenBG. Välkommen att höra av dig!

VD:
Mikael Ohlson
Visar 10 resultat