24_HR_Meals_23.jpg
Annebergsvägen 10, 432 48 Varberg, Sverige

24 Hour Meals levererar måltidslösningar till myndigheter, företag och privatpersoner.
Produkter med lång hållbarhet som finns där när det behövs.

Vi har kunskapen och de produkter du behöver för att lösa dina samhällsviktiga uppgifter.
Vi ser fram emot att hjälpa dig och dina medarbetare att orka lite mer.

AB_ProVia_23.jpg
Vidövägen 51, 663 34 Skoghall, Sverige

AB ProVia har som målsättning att förse marknaden med varor av hög kvalitet. Produkterna skall höja säkerheten, underlätta hantering och sänka kostnaderna vid drift och anläggning av gator, vägar och liknande miljöer. Produkternas utformning/framställning skall influeras av ett starkt miljötänkande. Vi skall vara flexibla ifråga om utveckling och trafiksäkerhet. Vi skall växa med marknadens krav och anpassa produktionen successivt för att verka på lång sikt.

Gör det säkrare för personalen att arbeta på olycksplatsen.

VD:
Lisa Nagy
AdCuris_23.jpg
Åsenvägen 10, 546 31 Karlsborg, Sverige

ADCURIS erbjuder livräddande prehospitala sjukvårdsprodukter och specialistkunskap. Vi har mycket stor erfarenhet av omhändertagande i hög riskmiljö såsom pågående dödligt våld och CBRN.

Vi erbjuder systemlösningar för mobila förstärkningsresurser inom totalförsvaret för masskadeutfall, mobil samlingsplats, ledningsplats och dekontamination.

Vi har ett brett utbud av robusta tält samt sjukvårdsprodukter med tillhörande utbildningar. ADCURIS är distributör av bl.a. LESS produkter i Sverige och vi är specialister på utrustning
riktad till Räddningstjänsternas förmåga i det civila samhället i händelse av kris och krig. 

ADCURIS hjälper dig att hjälpa andra. För oss är din arbetsmiljö och säkerhet vår prioritet. Vi tillhandahåller produkter som maximerar utförande och resultaten av era insatser. Välkommen till ADCURIS – din specialistleverantör!

VD:
Jimmy Dale
Agaria_23.jpg
Sågvägen 7, 184 40 Åkersberga, Sverige

Agaria har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla metoder och tillhandahålla högtrycksaggregat från von Oertzen GmbH. Vi har högtrycksaggregat för effektiv brandgaskylning och brandsläckning i olika utföranden för snabbinsats vid klass A- och B-bränder. Även utrustningar för sanering av olje- / kemikalieutsläpp på t ex gator, torg och parkeringar. 

Oertzens släckaggregat är passande att montera på och i olika fordon, vilket gör det möjligt att snabbare kunna starta livräddande insatsarbete utan att behöva ta hela brandstationens resurser i anspråk.

Vi strävar efter en hög servicegrad och kan utföra olika försök och tester.

VD:
Jonas Axelsson
Allgotech_23.jpg
Timmermansgatan 10, FIN 20320 Åbo Finland
Försäljning: +358 40 7340 308Försäljning: +358 40 7340 308
Service: +46 70 839 49 43Service: +46 70 839 49 43

Fördelar med HoseMaster: 

– Sparar vatten – max 5–10 liter går åt vid provtryckning
– Minskar direktkontakt med cancerframkallande ämnen från slangarna
– Hög material- och tillverkningskvalitet
– Bättre arbetsmiljö – mindre fysisk arbetsbelastning
– Sparar mycket plats – 3500 bred x 1400 djup x 2000 hög
– Hög kapacitet – tvättar upp till 20 slangar i timmen
– Lätt att flytta
– Låg ljudnivå – max 70 dB
– Tvätt, provtryckning, torkning och upprullning i samma arbetsmoment
– Automatisk detektering och märkning av hål
– Användarvänligt gränssnitt
– Helt svensktillverkad med högsta kvalitet.

http://www.esterigroup.fi   http://www.fwp.fi

VD:
Iivari Kalliomäki
Almhults_Marin_23.jpg
Borggatan 4, 343 37 Älmhult, Sverige

Vi är ett företag med stort kundfokus. Vi säljer båtar och produkter för både fritidsbruk och offentlig sektor. Vår styrka är kundanpassning och en av våra specialiteter är att konvertera utombordare till jetdrift för ökad framkomlighet och personsäkerhet.

Vi är även distributör för PropGuard propellerskydd, det enda propellerskyddet som är godkänt och testat av DNV för använding på SOLAS-båtar.

De stora fördelarna med vattenjet är kraftigt minskad risk för personskador, extremt grundgående och möjlighet att användas som vattenkanon för brandsläckning. PropGuard propellerskydd har vi sålt till räddningstjänsten i flera år, där huvudsyftet är att reducera risken för personskador.

Amido_23.jpg
Första Långgatan 22, 413 28 Göteborg, Sverige

Amido samlar accesser från olika passersystem i en och samma plattform. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon genom plattformen access till fastigheter vid larm, och allt från logistik- till städbolag får access dit de behöver när de behöver det – helt automatiserat. 

– Styrkan är tillförlitligheten. Räddningstjänsten behöver aldrig oroa sig för huruvida de har rätt nyckel. De kan lita på att de alltid har rätt förutsättningar att komma in, oavsett vilken fastighet det handlar om, säger Christian Holm, säkerhetschef på Mimer.

VD:
Einar Lindquist
Arctic_Airboats_23.jpg
Jungfrustigen 3c, Helsingfors, Finland

Arctic Airboats kunder är i huvudsak sjöräddningsorganisationer, brandförsvar samt kustbevakning. Vi har referenser i Finland, Sverige, Estland, Ryssland, Tyskland, och Grekland.

Sjöräddningsbåtarna tillverkas i huvudsak av hmw (high molecular weight) polyetenskivor som svetsas ihop. Båtarna är osänkbara och delvis skottsäkra. Våra rbb båtar har samma stabila sjöegenskaper som rib båtar, men pontonerna är D-formade, vilket ger en halv meter mer innerutrymme. 

Tillverkningen sker i Pargas stad, i sydvästra Finland.

VD:
Henrik Paersch
Awimex_23.jpg
Fabriksgatan 27, 272 36 Simrishamn, Sverige

AWIMEX HANDLAR OM KVALITET OCH SERVICE

I mer än 30 år har vi levererat innovativa lösningar inom strömförsörjning och belysning. Vi säljer inte bara produkter – vårt fokus har alltid varit kvalitet, kunnande och service som tillsammans ger fungerande lösningar för dig som kund. Vi representerar idag ett stort antal världsomfattande tillverkare. 

Sortimentet kretsar idag kring i stort sett allt som har med strömförsörjning och utrustning för fordon, båtar och industri att göra. Vi har det mesta inom laddning, batteri, distribution, omvandling, varningsljus, belysning och kamerasystem. Allt för att öka tillförlitlighet och nytta.

Bolaget sysselsätter ett 25-tal anställda, omsätter ca 125 MSEK och ingår i den finska fordonskoncernen Relais Group

VD:
Björn Udén
Baltic_23.jpg
Industrivägen 7, Älgarås, Sverige

Baltic är ett svenskt företag som har tillverkat flytvästar och sjösäkerhetsprodukter för aktiviteter på vatten sedan 1977. I över 40 år har vi på Baltic levt efter filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalité och funktion om man skall göra marknadens säkraste produkter. Idag gör vi flytvästar och sjösäkerhetsprodukter både för professionell användare så väl som för fritidsbruk och vi ser det som vår viktigaste uppgift att rädda liv.
Det är denna filosofi som har gjort oss till Europas största tillverkare av flytvästar, med återförsäljare i över 50 länder. 

VD:
Johan Lövqvist
BatteriGrossistenBG_23.jpg
Ekholmsnäsvägen 46, 181 41 Lidingö, Sverige

BatteriGrossistenBG tillhandahåller ett brett sortiment med batterier och tillbehör för de flesta typer av applikationer; t. ex. radiokommunikation, specialsammansättningar, back-up/UPS och stationär drift. BatteriGrossistenBG har sedan starten av företaget arbetat för förtroendet att få leverera till er verksamhet. Vi prioriterar pris, funktion och kvalité i kombination med hög servicegrad. Ni finner flera av branschens ledande varumärken hos BatteriGrossistenBG. Välkommen att höra av dig!

VD:
Mikael Ohlson
BGG_Service_23.jpg
Kvarntorpsvägen 5, 671 34 Arvika, Sverige

Våra Lastväxlartankar & Räddningsfordon är kundanpassade och skräddarsys efter kundens behov. Vår vision ligger i att kunna göra alla sorters räddningsuppdrag säkrare och lättare.

Detta genom att erbjuda våra kunder en top kvalitet av produkter som anpassas efter deras krav och önskemål säkerställer vi tillsammans en säkrare morgondag.

Våra arbetsområden innefattar: Industri arbeten, kundanpassade lastväxlar enheter, kundanpassade räddningsfordon & personal uthyrning.

Vi är din svenska återförsäljare av: One Seven, CET, Resqtec samt Elkhartbrass. Vi har skumkoncentrat i fluorfria alternativ: A-skum Fluorinfri • B-skum Fluorinfri • B-AR Skum 

Resqtec utrustning: Cribb block, stöttor, luftkuddar mm. Under utveckling: Klass 3 bensin driven motorspruta. Viktmål 270 kg.

Anders Martinsson, 070-269 54 80, anders@bgg-service.se

Melvin Martinsson, 070-586 82 69, melvin@bgg-service.se 

VD:
Anders Martinsson
Birepo_23.jpg
Håndværkerbyen 17, Greve kommun, Danmark

Birepo grundades 1983. Från början drevs det som grossistföretag med fokus på säkerhetsprodukter. Företagets första egenutvecklade och producerade produkt var nyckellåda och nyckelrör, som i en vidareutvecklad version fortfarande är en av huvudprodukterna. Under 00-talet utvecklades produktportföljen till att omfatta mekaniska, elektromekaniska och fullt intelligenta nyckelboxar och nyckelrör. 2013 färdigställdes en mekanisk, invändig säkring för containrar. Produkterna är godkända i klass 5. 2016 marknadsfördes ytterligare en unik produkt: En exteriör helelektronisk nyckelbox. 2017 marknadsfördes säkerhetssystem för skåpbilar respektive släpvagnar (CarLock). CarLock är godkänd i klass 3. Från 2019 ingår Birepo A/S i Addtech AB Group. 

Birepos nyckelboxar och nyckelrör används för att ge tillgång till fastigheter. Den danska räddningstjänsten använder den för att få tillgång till fastigheterna i städerna vid en brand, så att de inte behöver slå sönder ytterdörrarna, som ofta är mycket dyra för fastigheternas ägare eller hyresgäster. Vi kan även erbjuda en elektronisk nyckel, som kan ge tillgång till nyckelboxar och nyckelrör. Räddningstjänsten har därför bara en nyckel som har tillgång till nyckelbox och nyckelrör, där nyckeln till ytterdörren i fastigheten finns. Dessutom
samarbetar vi med Rakel och kan ge tillgång till nyckelboxarna och nyckelrören via den radio som används av Räddningstjänsten.

VD:
Gert Pedersen
Brodit_23.jpg
Gesällvägen 8, 546 34 Karlsborg

Brodit AB gör monteringslösningar för handhållna enheter i fordon, hem- och yrkesmiljö. Brodit startade 1983 och har egen utveckling och tillverkning i Karlsborg, Västergötland. Företaget är marknadsledande och exporterar till ett 30-tal länder.

DEVICE MOUNTING SOLUTIONS

VD:
Göran André
Cardionics_23.jpg
Huskvarnavägen 78, 554 54 Jönköping, Sverige

Cardionics har tillverkat löpband i Sverige sedan 1985. Vi fokuserar på band som ska klara extremt hårt bruk, för kunder som sätter driftsäkerhet och kvalitet i första hand. Med produktion i Småland har vi god kontroll på kvalite och funktion. CE-märkning och generösa garantier är ytterligare ett signum för Cardionics. 

VD:
Bo Ekros
Cederroth_23.jpg
Svetsarvägen 15, 171 26, Solna

Cederroths Första Hjälpen-produkter är en välbekant syn på många arbetsplatser. Sedan mitten av 1970-talet har vi utvecklat och marknadsfört innovativa produkter och lösningar som gör det möjligt för lekmän att ge första hjälpen utan speciella förkunskaper. Stort vikt har därför lagts på att göra våra lösningar enkla och funktionella. Vår gröna Första Hjälpen-tavla har varit en föregångare och följs ständigt av nya produkter av högsta kvalitet. I sortimentet finns väggfasta stationer och tavlor, praktiska mobila kit, plåster och förband. Allt för att enkelt kunna ge Första Hjälpen vid t.ex. sår, förebygga ögonskador, stukningar, brännskador samt andnings och cirkulationsbesvär.

Lär dig rädda liv med Cederroth. På vår hemsida finns animerade illustrationer, demo- och instruktionsfilmer samt vår Första Hjälpen App till mobilen som visar hur du bäst ger Första Hjälpen, för olika typer av skador, till människor i olika åldrar.

Cejn_23.jpg
Batterivägen 4, 541 34 Skövde, Sverige

CEJN är ett ledande globalt nischföretag med lokal närvaro, som tillhandahåller innovativa snabbkopplingslösningar som ger mervärde och ökad produktivitet till våra kunders applikationer och processer.

CEJN erbjuder snabbkopplingar av hög kvalitet med fokus på prestanda, säkerhet och miljö, vilket säkerställs genom egen produktutveckling och produktion där ständiga förbättringar av processer, teknik och produkter är i fokus.

CEJN är ett oberoende familjeägt företag som har sina rötter i Sverige sedan starten 1955. CEJN är fast beslutna att upprätthålla vår höga standard i arbetet mot våra kunder, medarbetare och miljön.

VD:
Peter Damgren
Dahl_23.jpg
Box 2114, 132 02 Saltsjö-boo, Sverige

Sedan 1994 bidrar Dahl Medical till att säkra olika verksamheter med högkvalitativa produkter från de ledande varumärkena inom hjärtstartare, HLR-utrustning, första hjälpen och trauma. Med vårt rikstäckande nätverk av instruktörer har vi även utbildningar inom HLR och Första Hjälpen i hela Sverige. Vi har kunder inom många olika områden, bland annat privata företag och föreningar, kommuner, regioner, statliga bolag och myndigheter. 

Dahl Medical är Nordens största distributör av publika hjärtstartare, SIS Standardutvecklare av världens enda nationella standard för hjärtstartare i publika miljöer, samt Kvalitets- & Miljöcertifierade enligt ISO 9001/14001 och Medicintekniskt certifierade enligt ISO 13485. 

DEFA_23.jpg
Finlandsgatan 40, 164 74 Kista, Sverige

DEFA är ett norskt företag grundat 1946. Vi har för närvarande mer än 400 anställda på tre kontinenter. Våra produkter och tjänster säljs i fler än 30 länder världen över.

I våran produktportfölj finns laddning för elfordon, 12V-24V, batteriladdning, larm, inverterpaket och bilvärme.

DEFA producerar samtliga produkter i portföljen i egna fabriker, där majoriteten produceras med 100% förnybar energi på landsbygden i Norge.

DEFA – 60 års erfarenhet av att ansluta fordon till det elektriska nätet.

VD:
Martin Jonsson
EljiSport_23.jpg
Gesällgatan 1, 266 32 Munka-ljungby, Sverige

Elji Sport är ett renodlat svenskt hantverksföretag som utför diverse textil tillverkning, som t ex räddningsdockor och branddockor, fodral till gymnastikmattor m m samt pelarskydd för inomhusbruk och stolp- och pelarskydd för utomhusbruk. Företagets kundkrets består främst av MSB, de olika räddningstjänsterna i Sverige och Danmark samt en del till Försvaret. Företaget har sin tillverkning på ”hemmaplan” och fungerar som underleverantör till en del lokala företag inom olika branscher som har behov av specialtillverkade textillösningar. Har du några intressanta projekt på gång eller frågor kring våra produkter och Elji Sport, är du välkommen att kontakta mig!

Villy Svensson, Elji Sport AB

Elji Sport – Ett företag i räddningens tjänst! 

VD:
Villy Svensson
Showing 1 - 20 of 55 results