Baltic_23.jpg
Industrivägen 7, Älgarås, Sverige

Baltic är ett svenskt företag som har tillverkat flytvästar och sjösäkerhetsprodukter för aktiviteter på vatten sedan 1977. I över 40 år har vi på Baltic levt efter filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalité och funktion om man skall göra marknadens säkraste produkter. Idag gör vi flytvästar och sjösäkerhetsprodukter både för professionell användare så väl som för fritidsbruk och vi ser det som vår viktigaste uppgift att rädda liv.
Det är denna filosofi som har gjort oss till Europas största tillverkare av flytvästar, med återförsäljare i över 50 länder. 

Grundat år:
1977
Omsättning:
65,8 MSEK
VD:
Johan Lövqvist
Styrelseordförande:
Hans-Åke Persson
Försäljningschef:
Johan Lövqvist
Huvudägare:
JCE Invest AB
Kontaktperson:
Joel Sellen
Brodit_23.jpg
Gesällvägen 8, 546 34 Karlsborg 32.39 km

Brodit AB gör monteringslösningar för handhållna enheter i fordon, hem- och yrkesmiljö. Brodit startade 1983 och har egen utveckling och tillverkning i Karlsborg, Västergötland. Företaget är marknadsledande och exporterar till ett 30-tal länder.

DEVICE MOUNTING SOLUTIONS

VD:
Göran André
AdCuris_23.jpg
Åsenvägen 10, 546 31 Karlsborg, Sverige 35.92 km

ADCURIS erbjuder livräddande prehospitala sjukvårdsprodukter och specialistkunskap. Vi har mycket stor erfarenhet av omhändertagande i hög riskmiljö såsom pågående dödligt våld och CBRN.

Vi erbjuder systemlösningar för mobila förstärkningsresurser inom totalförsvaret för masskadeutfall, mobil samlingsplats, ledningsplats och dekontamination.

Vi har ett brett utbud av robusta tält samt sjukvårdsprodukter med tillhörande utbildningar. ADCURIS är distributör av bl.a. LESS produkter i Sverige och vi är specialister på utrustning
riktad till Räddningstjänsternas förmåga i det civila samhället i händelse av kris och krig. 

ADCURIS hjälper dig att hjälpa andra. För oss är din arbetsmiljö och säkerhet vår prioritet. Vi tillhandahåller produkter som maximerar utförande och resultaten av era insatser. Välkommen till ADCURIS – din specialistleverantör!

VD:
Jimmy Dale
Cejn_23.jpg
Batterivägen 4, 541 34 Skövde, Sverige 51.79 km

CEJN är ett ledande globalt nischföretag med lokal närvaro, som tillhandahåller innovativa snabbkopplingslösningar som ger mervärde och ökad produktivitet till våra kunders applikationer och processer.

CEJN erbjuder snabbkopplingar av hög kvalitet med fokus på prestanda, säkerhet och miljö, vilket säkerställs genom egen produktutveckling och produktion där ständiga förbättringar av processer, teknik och produkter är i fokus.

CEJN är ett oberoende familjeägt företag som har sina rötter i Sverige sedan starten 1955. CEJN är fast beslutna att upprätthålla vår höga standard i arbetet mot våra kunder, medarbetare och miljön.

VD:
Peter Damgren
RESQ_23.jpg
Nolgårdsvägen 5, 663 41 Hammarö, Sverige 73.08 km

ResQ Sweden erbjuder professionell utrustning, service och utbildning för livräddningsarbete i och vid vatten. Med över 15 års branscherfarenhet och goda erfarenheter av professionell dykning så vet vi vad som förväntas av oss och våra produkter. 

NYHET! Vi är nu även distributör av skyddshjälmarna Manta MH3 och MH4.

Vi arbetar återkommande med flera räddningstjänster över hela landet och har en auktoriserad serviceverkstad där vi genomför alla typer av lagningar på torrdräkter och flytvästar. 

http://www.rescue.se   http://www.rescuehelmets.se

VD:
Kalle Lang
AB_ProVia_23.jpg
Vidövägen 51, 663 34 Skoghall, Sverige 74 km

AB ProVia har som målsättning att förse marknaden med varor av hög kvalitet. Produkterna skall höja säkerheten, underlätta hantering och sänka kostnaderna vid drift och anläggning av gator, vägar och liknande miljöer. Produkternas utformning/framställning skall influeras av ett starkt miljötänkande. Vi skall vara flexibla ifråga om utveckling och trafiksäkerhet. Vi skall växa med marknadens krav och anpassa produktionen successivt för att verka på lång sikt.

Gör det säkrare för personalen att arbeta på olycksplatsen.

VD:
Lisa Nagy
Visar 5 resultat