Brodit_22.jpg
Gesällvägen 8, 546 34 Karlsborg
8 Gesällvägen Västra Götalands län 546 33 SE

Brodit AB gör monteringslösningar för handhållna enheter i fordon, hem- och yrkesmiljö. Brodit startade 1983 och har egen utveckling och tillverkning i Karlsborg, Västergötland. Företaget är marknadsledande och exporterar till ett 30-tal länder.

DEVICE MOUNTING SOLUTIONS

Antal anställda:
145
Grundat år:
1983
VD:
Göran André
Huvudägare:
Göran André, Niclas Settergren
Kontaktperson:
Fredrik Källström
Cejn_22.jpg
Batterivägen 4, 541 34 Skövde, Sverige 39.88 km

CEJN är ett ledande globalt nischföretag med lokal närvaro, som tillhandahåller innovativa snabbkopplingslösningar som ger mervärde och ökad produktivitet till
våra kunders applikationer och processer.

CEJN erbjuder snabbkopplingar av hög kvalitet med fokus på prestanda, säkerhet och miljö, vilket säkerställs genom egen produktutveckling och produktion där ständiga förbättringar av processer, teknik och produkter är i fokus.

CEJN är ett oberoende familjeägt företag som har sina rötter i Sverige sedan starten 1955. CEJN är fast beslutna att upprätthålla vår höga standard i arbetet mot våra kunder,
medarbetare och miljön.

VD:
Peter Damgren
Cardionics_22.jpg
Huskvarnavägen 78, 554 54 Jönköping, Sverige 86.74 km

Cardionics har tillverkat löpband i Sverige sedan 1985. Vi fokuserar på band som ska klara extremt hårt bruk, för kunder som sätter driftsäkerhet och kvalitet i första hand. Med produktion i Småland har vi god kontroll på kvalite och funktion. CE-märkning och generösa garantier är ytterligare ett signum för Cardionics. 

VD:
Bo Ekros
Visar 2 resultat