Formac_23.jpg
Moränvägen 10, 352 45 Växjö, Sverige
10 Moränvägen Kronobergs län 352 45 SE

Som marknadsledande i Norden erbjuder Formac via ett innovativt koncept, hög kvalitet och en effektiv produktions- och logistikkedja, varumärkesbyggande specialprodukter till fordonsbranschen. 

En personlig partner med gasen i botten

Antal anställda:
30
Grundat år:
1984
Omsättning:
82 MSEK
VD:
Jacob Hermansson
Styrelseordförande:
Magnus Olsson
Försäljningschef:
Christer Lindblom
Huvudägare:
Stegaföretagen AB
Kontaktperson:
Jacob Hermansson
Sundstrom_23.jpg
Västergatan 4, 341 50 Lagan, Sverige 52.4 km

SVENSKA ANDNINGSSKYDD I VÄRLDSKLASS

Sundström Safety med produktion och produktutveckling i småländska Lagan, skyddar människor från förorenad luft. Vårt mål är att alltid designa och tillverka de bästa och bekvämaste andningsskydden på marknaden.

VD:
Jonas Dahlman
Almhults_Marin_23.jpg
Borggatan 4, 343 37 Älmhult, Sverige 57.47 km

Vi är ett företag med stort kundfokus. Vi säljer båtar och produkter för både fritidsbruk och offentlig sektor. Vår styrka är kundanpassning och en av våra specialiteter är att konvertera utombordare till jetdrift för ökad framkomlighet och personsäkerhet.

Vi är även distributör för PropGuard propellerskydd, det enda propellerskyddet som är godkänt och testat av DNV för använding på SOLAS-båtar.

De stora fördelarna med vattenjet är kraftigt minskad risk för personskador, extremt grundgående och möjlighet att användas som vattenkanon för brandsläckning. PropGuard propellerskydd har vi sålt till räddningstjänsten i flera år, där huvudsyftet är att reducera risken för personskador.

Wibe_23.jpg
Telegatan 6, Nässjö, Sverige 81.64 km

Wibe Ladders är Nordens ledande tillverkare av stegar för professionellt bruk. Våra räddningsstegar är utvecklade i samarbete med svensk räddningstjänst, Räddningsverket, Kommunförbundet och brandfordonsbyggarna. Sortimentet består av utskjutsstegar upp till 14 meter, en arbetsplattform, dykarstegar, takspikstege, takstativ och skarvstegar som kan användas som t.ex. lyftblock, bro och takstege.

Brand- och räddningsstegarna är typgodkända enligt Svensk standard SS 2091 och Arbetsmiljöverkets författningssamling AFS 2004:3 samt enligt Europeisk standard EN131 och SS-EN 1147.

Keyprotect_23.jpg
Södra Vägen 56, 392 39 Kalmar 95.23 km

KeyProtect AB är företaget bakom Calmare Nyckel som är ett rostfritt skåp för automatlarms-ägaren. Produktens unika design möjliggör säker förvaring av fastighetsnycklar. Samtidigt som den effektiviserar räddningstjänstens access till den berörda fastigheten vid ett larm. 

Med våra produkter kan Räddningstjänsten snabbare och lättare få access till fastighetsägarens byggnad när ett brandlarm har aktiverats. Detta kan eliminera stora ekonomiska förluster för fastighetsägaren eftersom onödiga driftstopp förhindras. Varje sekund är viktig när ett släckningsarbete utförs! 

VD:
Anders Mikkelsen
Visar 4 resultat