Hansen_Protection_23.jpg
Kråketorpsgatan 10, 475 41 Mölndal
10 Kråketorpsgatan Västra Götalands län 431 53 SE

Hansen Protection AB är ett dotterbolag till Hansen Protection AS i Moss, Norge. Grundat år 1877 och då med namnet Helly Hansen. Vi jobbar med allt på och under vattenytan. Oavsett om det gäller dykning (tung/lätt) eller ytlivräddning så har vi produkter för er! Hansen Protection levererar produkter till Försvarsmakten, Kustbevakningen samt flera Räddningstjänster i Sverige. Vi hette tidigare ORS (Ocean Rescue System) men bytte namn under 2018. Vi har lager och serviceverkstad i Göteborg. Under 2021 så ingår Hansen Protection i Survitec Group. 

Vi utför service och reparationer på alla typer av torrdräkter.​

Antal anställda:
6
Grundat år:
1877
Omsättning:
6 MSEK
VD:
Henrik Berntsson
Styrelseordförande:
Fredrik Joakim Eriksen
Kontaktperson:
Henrik Berntsson
Amido_23.jpg
Första Långgatan 22, 413 28 Göteborg, Sverige 7.97 km

Amido samlar accesser från olika passersystem i en och samma plattform. I samarbete med SOS Alarm får räddningsfordon genom plattformen access till fastigheter vid larm, och allt från logistik- till städbolag får access dit de behöver när de behöver det – helt automatiserat. 

– Styrkan är tillförlitligheten. Räddningstjänsten behöver aldrig oroa sig för huruvida de har rätt nyckel. De kan lita på att de alltid har rätt förutsättningar att komma in, oavsett vilken fastighet det handlar om, säger Christian Holm, säkerhetschef på Mimer.

VD:
Einar Lindquist
RB_Innovation_23.jpg
Torpadalsstigen 11, 443 33 Lerum, Sverige 20.63 km

Flexi Länsan ihop med alla produkter ur Markleen samt Lamors portföljer gör att vi har ett komplett utbud av Oljeskyddsprodukter för att möta alla Oljeskyddsproblem. NoFloods Översvämningsskydd finns även i vårt produktutbud. Andra produkter som vi saluför är Akutlådan, MS 10 Multiskimmer, OR-Sbom Absorberingsläns.

Unika lösningar för Oljeskydd, Oljespill och Översvämningar.

VD:
Robert Byström
24_HR_Meals_23.jpg
Annebergsvägen 10, 432 48 Varberg, Sverige 55.34 km

24 Hour Meals levererar måltidslösningar till myndigheter, företag och privatpersoner.
Produkter med lång hållbarhet som finns där när det behövs.

Vi har kunskapen och de produkter du behöver för att lösa dina samhällsviktiga uppgifter.
Vi ser fram emot att hjälpa dig och dina medarbetare att orka lite mer.

Profile_Vehicles_23.jpg
Installatörvägen 9, Trollhättan, Sverige 72.6 km

Profile är en internationellt känd designer och tillverkare av specialfordon. Profiles produkter kombinerar en lång erfarenhet och kunskap inom specialbilsbranschen.
Vår produktutveckling bygger på kundorienterad design och tekniska lösningar som ligger i absolut framkant. 

Vi lyssnar på dig, dina önskemål och idéer. Hos Profile får du alltid branschens föregångare och bästa lösningar för utryckning, som förbättrar säkerhet, ergonomi och prestanda. När du väljer oss kommer du alltid att ligga steget före, nu och i framtiden.

VD:
Per Lindblom
LifeClean_23.jpg
Kärrastrandvägen 124B, 451 76 Uddevalla, Sverige 78.85 km

LifeClean-koncernens erbjudande till räddningstjänsten inkluderar PFAS-sanering, ytdesinfektion, luktborttagning och miljövänliga rengöringsprodukter. Med vårt
erbjudande bidrar vi till en bättre miljö och säkra arbetsförhållanden, samt stärker samhällets motståndskraft mot smittsamma utbrott – för din skull och för nästa generation.

Vår produkt och metod för PFAS-sanering är verifierad av oberoende laboratorium, tids- och kostnadseffektiv och generar minimalt med destruktionsvätska. Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal!

VD:
David Johansson
Visar 5 resultat