SVB_23.jpg
Planiavägen 11, 131 54 Nacka, Sverige
11 Planiavägen Stockholms län 131 54 SE

Sedan 1992 är vi ett av Nordens ledande företag inom radiokommunikation. Med lång erfarenhet, stort kundfokus, som cert Partner Motorola Solutions, cert dealer Hytera, auktoriserad återförs av 3MPeltor och leverantör av TETRA/RAKEL, är vi ett tryggt val. Egen produktion gör det möjligt att ta fram unika produkter. Med stort hyrlager och egen serviceverkstad kan vi möta samtliga förfrågningar.

Antal anställda:
10
Grundat år:
1992
Omsättning:
24 MSEK
VD:
Stefan Broström
Försäljningschef:
Stefan Broström
Kontaktperson:
Stefan Broström, 070-662 82 00
Suprabeam_23.jpg
Blanchegatan 6, 115 33 Stockholm, Sverige 4.94 km

Suprabeam tillhandahåller pannlampor, ficklampor, arbetsbelysning och tillbehör avsedda för kvalitetsmedvetna kunder inom industri, säkerhet och bygg. Suprabeam levererar bärbara belysningslösningar till kräsna kunder som vill få ett mervärde hos produkten och känna trygghet i sitt val av belysning.

Vi erbjuder, förutom belysning, ändamålsenliga tillbehör som möjliggör maximalt nyttjande av våra produkter och höjer användarupplevelsen.

Vår tillverkning sker i egen fabrik vilket gör att vi har total kontroll på hela tillverknings-processen. Vi arbetar med rigorösa kvalitetskontroller för möta de högt ställda kraven
hos våra slutanvändare.

Vårt huvudkontor ligger i Århus, Danmark och Suprabeam har verksamhet i flertalet länder. På den svenska marknaden representeras vi av Suprabeam Sverige AB.

BatteriGrossistenBG_23.jpg
Ekholmsnäsvägen 46, 181 41 Lidingö, Sverige 6.66 km

BatteriGrossistenBG tillhandahåller ett brett sortiment med batterier och tillbehör för de flesta typer av applikationer; t. ex. radiokommunikation, specialsammansättningar, back-up/UPS och stationär drift. BatteriGrossistenBG har sedan starten av företaget arbetat för förtroendet att få leverera till er verksamhet. Vi prioriterar pris, funktion och kvalité i kombination med hög servicegrad. Ni finner flera av branschens ledande varumärken hos BatteriGrossistenBG. Välkommen att höra av dig!

VD:
Mikael Ohlson
Falck_23.jpg
Sankt Eriksgatan 113, 113 43 Stockholm, Sverige 7.06 km

Vi har arbetat med trygghet, hälsa och hållbarhet för människor, företag och samhället i stort i över hundra år. Målet är att göra livet bättre, tryggare och friskare för fler människor, varje dag. Vi bedriver verksamheter som Ambulans, Industriell Räddningstjänst, Laboratorietransporter, Läkarbilar, Sjuktransporter, Vägassistans och Företagshälsovård Falck hälsa och arbetsliv fd Previa

VD:
Jonas Bjurinder
Miele_Tvätt.jpg
Industrivägen 20, Solna, Sverige 8.77 km

Företaget Miele & Cie. KG startades 1899 av Carl Miele och Reinhard Zinkann i Gütersloh/Tyskland och är, än idag, ett tyskt familjeföretag. Företaget ägs och styrs nu av fjärde generationen Miele och Zinkann. ”Miele – Immer besser” (Alltid bättre) och den långsiktiga strategin att aldrig, aldrig tumma på kvaliteten eller flytta produktionsbasen till lågprisländer är företagets filosofi. Ständig vidareutveckling av kvalitet och teknik har lett till att Miele identifieras med högsta produktkvalitet och bästa funktion. Tack vare produkternas långa livslängd och låga driftskostnader bidrar Miele till att hushålla med naturresurserna. För Miele går företagsfilosofi och miljömedvetande hand i hand. 

Miele har lång erfarenhet av att bygga kraftfulla och kompakta maskiner för tuff användning. På den svenska marknaden har Mieles maskiner sedan flera årtionden gjort sig kända för bra tvättresultat, lång livslängd och få tekniska problem.

VD:
Niklas Mair
Dahl_23.jpg
Box 2114, 132 02 Saltsjö-boo, Sverige 9.15 km

Sedan 1994 bidrar Dahl Medical till att säkra olika verksamheter med högkvalitativa produkter från de ledande varumärkena inom hjärtstartare, HLR-utrustning, första hjälpen och trauma. Med vårt rikstäckande nätverk av instruktörer har vi även utbildningar inom HLR och Första Hjälpen i hela Sverige. Vi har kunder inom många olika områden, bland annat privata företag och föreningar, kommuner, regioner, statliga bolag och myndigheter. 

Dahl Medical är Nordens största distributör av publika hjärtstartare, SIS Standardutvecklare av världens enda nationella standard för hjärtstartare i publika miljöer, samt Kvalitets- & Miljöcertifierade enligt ISO 9001/14001 och Medicintekniskt certifierade enligt ISO 13485. 

Cederroth_23.jpg
Svetsarvägen 15, 171 26, Solna 10.6 km

Cederroths Första Hjälpen-produkter är en välbekant syn på många arbetsplatser. Sedan mitten av 1970-talet har vi utvecklat och marknadsfört innovativa produkter och lösningar som gör det möjligt för lekmän att ge första hjälpen utan speciella förkunskaper. Stort vikt har därför lagts på att göra våra lösningar enkla och funktionella. Vår gröna Första Hjälpen-tavla har varit en föregångare och följs ständigt av nya produkter av högsta kvalitet. I sortimentet finns väggfasta stationer och tavlor, praktiska mobila kit, plåster och förband. Allt för att enkelt kunna ge Första Hjälpen vid t.ex. sår, förebygga ögonskador, stukningar, brännskador samt andnings och cirkulationsbesvär.

Lär dig rädda liv med Cederroth. På vår hemsida finns animerade illustrationer, demo- och instruktionsfilmer samt vår Första Hjälpen App till mobilen som visar hur du bäst ger Första Hjälpen, för olika typer av skador, till människor i olika åldrar.

Xylem_23.jpg
Gesällvägen 33, 174 53 Sundbyberg, Sverige 12.54 km

Xylem (XYL) är ett globalt ledande vattenteknikföretag som förbundit sig till att lösa kritiska utmaningar relaterade till vatten och infrastruktur genom teknologisk innovation. Vi skapar en hållbar värld genom att hjälpa våra kunder i över 150 länder optimera sin vatten- och resurshantering och på så sätt säkra sin vattenförsörjning. 

Läs mer på http://www.xylem.com/se 

Kontakta oss gärna!
Håkan Lundin 070-560 6463
Kundsupport: 010-603 50 00

VD:
Roxana Marin (interim)
EssMarin_23.jpg
ÖBACKEN 3, 183 52 Täby, Sverige 12.88 km

EssMarin importerar kvalitetsbåtar byggda i Finland samt Tinnemans skeppsvarv, Holland. Våra båttillverkare Petor, Kulkuri Vene, Tinn-Silver och Rönnqvist är alla byggda för yrkesbruk. Alla båtar har testats noggrant för de förutsättningar som blåljus ställs inför. Material i HWMPE, GRP och Aluminium. Honda motorer med lång garanti även för yrkesbruk! Stort modellutbud mellan 4-13m. All utrustning ni behöver!

Tinn-Silver aluminiumbåtar med dubbelskrov finns i otaliga varianter upp till 10m, används till SAR i Östersjön, Atlanten och medelhavet. PETOR 480 SAR Hydrokopter och SAR båtarna P400, P484, P686, 787, 989 är originalet av HWMPE båtar från Finland. Alla båtar byggs enligt kundspecifikation.

VD:
Mathias Esselström
Miramed_23.jpg
Raka vägen 1, 187 30 Täby, Sverige 15.07 km

Miramed levererar utrustning för att förebygga och behandla hypotermi sedan 2006 till bl a ambulans, räddningstjänst, polis och militär. Internationellt välkända varumärken Ready Heat och Blizzard erbjuder lösningar med både aktiv värme och passivt skydd för kyla och nederbörd, allt beroende på situation och behov.

Hypotermi är enklare att förebygga än att behandla och det är effektivt att sätta in åtgärder så snabbt som möjligt, helst direkt på skadeplatsen vid en olycka. Genom att förebygga hypotermi minskar infektionsrisken och blodets koagulationsförmåga bibehålls. Rädsla och oro som orsakas av nedkylning undviks och i slutändan minskar lidande och behandlingskostnader som hypotermi annars orsakar.

miramed – en del av Hällöv & Co AB

Genom att förebygga hypotermi sänks vårdkostnader och patientkomforten ökar.

VD:
Niclas Hällöv
DEFA_23.jpg
Finlandsgatan 40, 164 74 Kista, Sverige 17.35 km

DEFA är ett norskt företag grundat 1946. Vi har för närvarande mer än 400 anställda på tre kontinenter. Våra produkter och tjänster säljs i fler än 30 länder världen över.

I våran produktportfölj finns laddning för elfordon, 12V-24V, batteriladdning, larm, inverterpaket och bilvärme.

DEFA producerar samtliga produkter i portföljen i egna fabriker, där majoriteten produceras med 100% förnybar energi på landsbygden i Norge.

DEFA – 60 års erfarenhet av att ansluta fordon till det elektriska nätet.

VD:
Martin Jonsson
Ocab_23.jpg
Hantverkarvägen 1, 145 63 Norsborg, Sverige 18.8 km

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning och finns på fler än 50 orter över hela landet. Vi räddar ekonomiska värden och resurser vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och vi erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter, industri och miljö. 

Vår jour finns tillgänglig dygnet runt 365 dagar om året för åtgärder av akuta skador. Vi kan snabbt vara på plats – specialister med rätt utrustning och rätt kunskap når 98% av Sveriges befolkning inom 1 timme. Jouren utför till exempel sanering vid bränder, avfuktning vid vattenskador, special- och klottersanering och övertäckning vid glaskross.

Kontakta oss gärna eller besök vår hemsida för mer information: http://www.ocab.se

”Vi räddar värden”

VD:
Ola Spetz
Agaria_23.jpg
Sågvägen 7, 184 40 Åkersberga, Sverige 21.2 km

Agaria har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla metoder och tillhandahålla högtrycksaggregat från von Oertzen GmbH. Vi har högtrycksaggregat för effektiv brandgaskylning och brandsläckning i olika utföranden för snabbinsats vid klass A- och B-bränder. Även utrustningar för sanering av olje- / kemikalieutsläpp på t ex gator, torg och parkeringar. 

Oertzens släckaggregat är passande att montera på och i olika fordon, vilket gör det möjligt att snabbare kunna starta livräddande insatsarbete utan att behöva ta hela brandstationens resurser i anspråk.

Vi strävar efter en hög servicegrad och kan utföra olika försök och tester.

VD:
Jonas Axelsson
Firemiks_23.jpg
Mätarvägen 9A, 196 37 Kungsängen, Sverige 30.97 km

FIREMIKS® är ett mekaniskt doseringssystem för brandbekämpning. Det genomströmmande släckvattnet driver enheten – ingen ytterligare energikälla behövs! Firemiks AB är ett svenskt familjeföretag, ursprungligen grundat 1979, som nu drivs i tredje generationen och säljer till ett 40-tal länder världen över. Anslut en mobil FIREMIKS till ett vattenflöde från en brandpost eller en brandbil och anslut till en koncentrattank, så är den redo att användas! 

Med FIREMIKS skapar brandkårer enkelt ett system som kan anpassas till olika brandsläckningssituationer. Det är möjligt att använda flera olika munstycken samtidigt, placerade i olika längder och höjder. Det breda flödes- och tryck-arbetsområdet skapar flexibilitet och driftssäkerhet. Fullt kompatibel med nya fluorfria släckmedel.

VD:
Mikael Aredal
Granzow_23.jpg
Malmagatan 3, Enköping, Sverige 70.83 km

Granzow AB etablerades 1968 och är Sverigeledande på högtryckskompressorer för andningsluft. Vi är ensam distributör i Sverige av välkända Bauer högtryckskompressorer sedan 1993. Bauer står för hög kvalitet och finns installerade på ett stort antal Räddningstjänster över hela Sverige.

Vi på Granzow är även en av Sveriges största leverantörer av lågtryckskompressorer och luftbehandlingsutrustning med mer än 50 års erfarenhet och med en rikstäckande serviceorganisation. 

VD:
Mikael Jansson
Medical_Care_system.jpg
Industrivägen 5, Flen, Sverige 91.81 km

En hjälte behöver också hjälp, Diphoterine® är den enda produkten på marknaden som aktivt oskadliggör alla typer av aggressiva kemikalier. Det ger räddningspersonalen en trygghet i att Diphoterine® alltid är rätt produkt att använda vid en personolycka med frätande kemikalier. 

Medical Care System framställer och distribuerar högkvalitativa och lättillgängliga Första Hjälpen produkter för ett snabbt och effektivt omhändertagande vid behandling av kemiska och termiska brännskador i ögonen och över hela kroppen. Brand och termisk rusning i Litiumbatterier kan leda till stora utsläpp av fluorväte HF. Hexafluorine® är den enda lösningen på marknaden som oskadliggör syran och fluoriden. Vi finns i hela Norden inom såväl Industri, Sjukvård, Ögon- och Brännskadekliniker, Polis, Räddningstjänst och Militär. Med våra produkter kan alla bli hjältar!

”Vi har en riskfylld arbetsmiljö där vi måste agera oavsett kännedom om den kemiska risken. Diphoterine ger oss önskad trygghet genom att snabbt kunna neutralisera farliga kemikalier oavsett typ och oavsett vilken del på kroppen som utsatts för exponering. Den riktade effektiva behandlingen minskar också risken för hypotermi vilket annars kan bli effekten av en långvarig behandling med stora mängder vatten.” 

Källa: Lars Persson, kemenheten station Kvillinge Norrköping

VD:
Anders Åbrink (070-631 82 19)
Polar_23.jpg

Sedan 1977 har Polar varit en pionjär inom bärbar sportteknologi och blivit ett av de mest pålitliga namnen inom trådlös pulsmätning. 

Under de senaste fyra decennierna drivs vi av att förbättra kvaliteten på miljontals liv runt om i världen.

Vår noggrannhet, i kombination med en och eleganta- och robust design gör Polar till det självklara valet för yrken där man behöver det bästa! 

Betrodda av räddningstjänsten och försvarsavdelningar över hela världen. Vi har mer än 450 registrerade patent, över 11 000 publicerade studier och miljontals aktiva användare som växer varje dag.  

Visar 16 resultat