Pointex_23.jpg
Ängdalavägen 7b, 281 33 Hässleholm, Sverige

Pointex AB har skandinaviens bredaste sortiment av bärbar samt temporär arbetsplats-belysning. Sedan mer än 20 år tillbaka är vi avtalsleverantör mot elgrossister, järn, bygg, industri samt polis och räddningstjänst. Förutom vårt egna varumärke PTX Pro, har vi svenska agenturen för bland annat:

Petzl – Armytek – NEBO – KSE-Lights – Setolite – Foxfury – Eagtac 

Vi erbjuder också ett sortiment av ATEX/EX Zon 0 klassade ficklampor, pannlampor och arbetslampor.

Pointex AB erbjuder kvalitetsprodukter från välkända varumärken. Vi är specialister inom vårt område och kan hjälpa er hitta pålitliga produkter och lösningar som passar era behov.

VD:
Seppo Wester
Polar_23.jpg

Sedan 1977 har Polar varit en pionjär inom bärbar sportteknologi och blivit ett av de mest pålitliga namnen inom trådlös pulsmätning. 

Under de senaste fyra decennierna drivs vi av att förbättra kvaliteten på miljontals liv runt om i världen.

Vår noggrannhet, i kombination med en och eleganta- och robust design gör Polar till det självklara valet för yrken där man behöver det bästa! 

Betrodda av räddningstjänsten och försvarsavdelningar över hela världen. Vi har mer än 450 registrerade patent, över 11 000 publicerade studier och miljontals aktiva användare som växer varje dag.  

Profile_Vehicles_23.jpg
Installatörvägen 9, Trollhättan, Sverige

Profile är en internationellt känd designer och tillverkare av specialfordon. Profiles produkter kombinerar en lång erfarenhet och kunskap inom specialbilsbranschen.
Vår produktutveckling bygger på kundorienterad design och tekniska lösningar som ligger i absolut framkant. 

Vi lyssnar på dig, dina önskemål och idéer. Hos Profile får du alltid branschens föregångare och bästa lösningar för utryckning, som förbättrar säkerhet, ergonomi och prestanda. När du väljer oss kommer du alltid att ligga steget före, nu och i framtiden.

VD:
Per Lindblom
Norrmassa_23.jpg
Brandgatan 3, 973 47 Luleå, Sverige

Luleå räddningstjänst har i samverkan med räddningstjänster i Norr och Västerbotten arrangerat en fackmässa inom brand och räddning med ca 25 utställare.

På mässan deltar räddningstjänsterna i norra Sverige.

Utöver det så går inbjudan ut till övriga organisationer, såsom polisen, industrin, försvarsmakten, kommunala förvaltningar, etc.

RB_Innovation_23.jpg
Torpadalsstigen 11, 443 33 Lerum, Sverige

Flexi Länsan ihop med alla produkter ur Markleen samt Lamors portföljer gör att vi har ett komplett utbud av Oljeskyddsprodukter för att möta alla Oljeskyddsproblem. NoFloods Översvämningsskydd finns även i vårt produktutbud. Andra produkter som vi saluför är Akutlådan, MS 10 Multiskimmer, OR-Sbom Absorberingsläns.

Unika lösningar för Oljeskydd, Oljespill och Översvämningar.

VD:
Robert Byström
RESQ_23.jpg
Nolgårdsvägen 5, 663 41 Hammarö, Sverige

ResQ Sweden erbjuder professionell utrustning, service och utbildning för livräddningsarbete i och vid vatten. Med över 15 års branscherfarenhet och goda erfarenheter av professionell dykning så vet vi vad som förväntas av oss och våra produkter. 

NYHET! Vi är nu även distributör av skyddshjälmarna Manta MH3 och MH4.

Vi arbetar återkommande med flera räddningstjänster över hela landet och har en auktoriserad serviceverkstad där vi genomför alla typer av lagningar på torrdräkter och flytvästar. 

http://www.rescue.se   http://www.rescuehelmets.se

VD:
Kalle Lang
SVB_23.jpg
Planiavägen 11, 131 54 Nacka, Sverige

Sedan 1992 är vi ett av Nordens ledande företag inom radiokommunikation. Med lång erfarenhet, stort kundfokus, som cert Partner Motorola Solutions, cert dealer Hytera, auktoriserad återförs av 3MPeltor och leverantör av TETRA/RAKEL, är vi ett tryggt val. Egen produktion gör det möjligt att ta fram unika produkter. Med stort hyrlager och egen serviceverkstad kan vi möta samtliga förfrågningar.

VD:
Stefan Broström
Sala_Brand_22.jpg
NORRBY BODA 103, 733 92 Sala, Sverige

Sala Brand AB grundades 1995 och är ett privatägt företag med 40 anställda. Företagets affärsidé är att säkerställa kraven för brandskydd på landets räddningstjänster, industrier och flygplatser genom försäljning av effektiva och driftssäkra brandfordon. Marknadens enda totalleverantör av brandfordon och tillbehörsutrustning. Genom egen produktionsanläggning i Sala levereras mellan 40-50 enheter per år. 

• Generalagent för Rosenbauer, Magirus och Weber Rescue Systems.
• Certifierat kvalitet och miljöledningssystem (ISO 9001 och 14001).
• Fordon av alla typer till kommunala-, industri- och flygplatsbrandkårer
• Har en väl utbyggd kundsupport
• Ramavtal för BAS-fordon tecknat med MSB (Myndigheten för samhällskydd och Beredskap)

VD:
Kai Hedlund
Skadeservice_23.jpg
Fabriksvägen 12, 742 32 Östhammar

Ett företag inom totalservice gällande katastrofberedskap. Certifierade kemdykare. Omhändertagande av släckvatten, invallning vid översvämningar samt vid större utsläpp. Cisterntätning. Pumpning av alla förekommande kemikalier. Pumpning av vatten vid översvämningar eller leverans av trycksatt system vid skogsbränder eller industribränder.
ADR tankbilar för sugning och transport. Borrning samt läcktring och tömning av tankfordon samt fartyg. 

VD:
Joakim Jansson
Sundstrom_23.jpg
Västergatan 4, 341 50 Lagan, Sverige

SVENSKA ANDNINGSSKYDD I VÄRLDSKLASS

Sundström Safety med produktion och produktutveckling i småländska Lagan, skyddar människor från förorenad luft. Vårt mål är att alltid designa och tillverka de bästa och bekvämaste andningsskydden på marknaden.

VD:
Jonas Dahlman
Suprabeam_23.jpg
Blanchegatan 6, 115 33 Stockholm, Sverige

Suprabeam tillhandahåller pannlampor, ficklampor, arbetsbelysning och tillbehör avsedda för kvalitetsmedvetna kunder inom industri, säkerhet och bygg. Suprabeam levererar bärbara belysningslösningar till kräsna kunder som vill få ett mervärde hos produkten och känna trygghet i sitt val av belysning.

Vi erbjuder, förutom belysning, ändamålsenliga tillbehör som möjliggör maximalt nyttjande av våra produkter och höjer användarupplevelsen.

Vår tillverkning sker i egen fabrik vilket gör att vi har total kontroll på hela tillverknings-processen. Vi arbetar med rigorösa kvalitetskontroller för möta de högt ställda kraven
hos våra slutanvändare.

Vårt huvudkontor ligger i Århus, Danmark och Suprabeam har verksamhet i flertalet länder. På den svenska marknaden representeras vi av Suprabeam Sverige AB.

Venatio_23.jpg

Venatio AB med systerbolag RAM Nordic AB är exklusiv distributör i Skandinavien med lager och kontor i Halmstad.

Vi lagerhåller och distribuerar följande tre varumärken:

• RAM Mounts® – monteringslösningar.
• LifeSaver systems – portabel vattenrening
• Trijicon – optiska siktessystem och optronik.

LifeSaver Systems – Dricksvatten från närmaste dike för den törstige brandmannen under skogsbranden – Som katastrofhjälp vid förorenat dricksvatten. Användarvänlig och funktionssäker. Filtrerar direkt bort alla vattenburna patogener som bakterier, virus, parasiter/protozoer och svamp. 

RAM Mounts® – Mångsidig montering av det du vill ha nära dig. Vi har monteringslösningar för allt mellan kajak och flygplan. För att snyggt och säkert kunna montera mobiltelefon, surfplatta, actionkamera, fiskespö etc. på det stället du önskar. RAM Nordic distribuerar de tusentals artiklarna ur RAM:s breda program till distributörer, myndigheter samt butiker runt om i Norden. 

http://www.ram-mount.se   http://www.venatio.se   http://www.lifesaversystems.se

Westervik_247_23.jpg
Alphyddsvägen 2a, 593 38 Västervik, Sverige

Arrangör av en årlig branschmässa inom räddningstjänst och civilt försvar. Mässan arrangeras i maj varje år under 2 dagar på Gränsö slott, c:a 5 km utanför Västervik.

Inomhushallen är ca 800 kvm och rymmer ca 35 utställare. Vi disponerar också en mindre inomhushall med 10 platser. Utomhus används slottsområdet framför och bakom slottet samt gästhamnen och sandstranden. Där kan vi få plats med 50+ utställare. Besökare kommer numera från räddningstjänster, kommuner, företag, organisationer och Försvarsmakten. Utställarna är många av de ledande inom området i Sverige men även våra nordiska grannländer. På senare år även andra europeiska länder.

2024 års mässa 15-16 maj. Välkomna!

Wibe_23.jpg
Telegatan 6, Nässjö, Sverige

Wibe Ladders är Nordens ledande tillverkare av stegar för professionellt bruk. Våra räddningsstegar är utvecklade i samarbete med svensk räddningstjänst, Räddningsverket, Kommunförbundet och brandfordonsbyggarna. Sortimentet består av utskjutsstegar upp till 14 meter, en arbetsplattform, dykarstegar, takspikstege, takstativ och skarvstegar som kan användas som t.ex. lyftblock, bro och takstege.

Brand- och räddningsstegarna är typgodkända enligt Svensk standard SS 2091 och Arbetsmiljöverkets författningssamling AFS 2004:3 samt enligt Europeisk standard EN131 och SS-EN 1147.

Xylem_23.jpg
Gesällvägen 33, 174 53 Sundbyberg, Sverige

Xylem (XYL) är ett globalt ledande vattenteknikföretag som förbundit sig till att lösa kritiska utmaningar relaterade till vatten och infrastruktur genom teknologisk innovation. Vi skapar en hållbar värld genom att hjälpa våra kunder i över 150 länder optimera sin vatten- och resurshantering och på så sätt säkra sin vattenförsörjning. 

Läs mer på http://www.xylem.com/se 

Kontakta oss gärna!
Håkan Lundin 070-560 6463
Kundsupport: 010-603 50 00

VD:
Roxana Marin (interim)
Showing 41 - 55 of 55 results